Închide meniul

Mihai Stoica a izbucnit la adresa constestatarilor lui Vlad Chiricheş: „O prostie a celor care nu au nicio legătură cu fotbalul!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 iulie 2023, 20:42

Reclamă
Mihai Stoica a izbucnit la adresa constestatarilor lui Vlad Chiricheş: „O prostie a celor care nu au nicio legătură cu fotbalul!

Mihai Stoica a izbucnit la adresa constestatarilor lui Vlad Chiricheş

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a izbucnit la adresa constestatarilor lui Vlad Chiricheş. Fundaşul în vârstă de 33 de ani a debutat în meciul Oţelul Galaţi – FCSB, scor 0-2, din etapa a 3-a a Ligii 1. A fost schimbat după 63 de minute cu Denis Haruţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiricheş a avut o intervenţie care a stârnit controverse. În minutul 28 al confruntării de la Galaţi, veteranul roş-albaştrilor a deviat mingea centrată de Neagu şi l-a pus la grea încercare pe Ştefan Târnovanu. Portarul vicecampioanei a intervenit salvator şi a scos balonul de sub transversală.

Mihai Stoica a izbucnit la adresa constestatarilor lui Vlad Chiricheş

MM a revăzut faza care l-a avut în prim plan pe Vlad Chiricheş şi anunţă că nu s-a pus problema ca fundaşul central să fie aproape de un autogol.

Chiar mă uitam la faza asta despre care s-a spus că a fost Chiricheş aproape de autogol. Este o prostie scrisă şi spusă de cei care nu au nicio legătură cu fotbalul. În primul rând îi deviază înainte, iar el loveşte mingea şi capătă mingea amplitudine. El salvează o minge care putea să devină foarte periculoasă. Puţină lume înţelege”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Şi Gigi Becali l-a lăudat pe Vlad Chiricheş după debutul cu Oţelul. Patronul FCSB-ului este încântat de lovitura pe care a dat-o pe piaţa transferurilor. Se aşteaptă ca Chiricheş să îi aducă titlul aşteptat încă din 2015.

Reclamă

Calitatea lui Chiricheș s-a văzut, siguranța lui s-a văzut. E lider, da!”, a declarat Gigi Becali.

Basarab Panduru a fost unul dintre foştii internaţionali care au fost surprinşi de ceea ce a arătat Vlad Chiricheş după revenirea la FCSB.

Îi doresc să revină la forma de alta dată, dar să vrei să revii la mentalitatea de aici… Nu ştiu ce să zic, eu credeam că trage el jucătorii spre mentalitatea lui, dar să zici că vrei tu sa revii la mentalitatea de aici… Nu înţeleg asta, nu înţeleg de ce ai vrea asta”, a declarat Basarab Panduru pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru FCSB urmează partida retur cu CSKA 1948 Sofia din preliminariile Conference League. Partida din capitala Bulgariei a fost câştigată de echipa lui Charalambous cu 1-0.

Ce l-a nemulţumit pe Vlad Chiricheş după debutul la FCSB: „M-am trezit într-o altă realitate!”

După 10 ani în care a evoluat în Premier League şi Serie A, Vlad Chiricheş a revenit în Liga 1. A avut o reacţie vehementă la finalul disputei cu Oţelul.

E un teren dificil la Galaţi. Îmi aduc aminte din anii trecuţi, o echipă arţâgoasă, agresivă. Poate am fi putut să jucăm mai bine. Cum am spus, e un teren dificil. Personal, după două luni, cred că a fost bine. Au fost emoţii normale, de un nou început. Am fost concentrat, setat pe meciul acesta şi nu cred că au fost probleme.

Nu îmi dădeam autogol. Cred că am ajutat la faza aceea, a fost o respingere bună. Nu am avut emoţii că intra în poartă.

Pot spune că m-am trezit într-o altă realitate, trebuie să mă obişnuiesc, ştiu treaba asta, să revin la mentalitatea de aici, la tot ce se întâmplă. Să aduc prin experienţa mea ceva în plus, să ajut echipa să câştige campionatul. Sper să reuşim să facem treburi bune. Sunt patru victorii, sper să o ţinem tot aşa, să jucăm mai bine, să dăm mai multe goluri şi să nu mai primim goluri.

Încerc să mă reobişnuiesc. Am trăit nişte momente şi când am ieşit… Nişte înjurături gratuite, fără sens. În rest a fost ok, echipa a câştigat, am arătat un spirit bun, determinare. E important pentru echipă.

E extraordinar, sunt fericit că lumea mă apreciază. Le mulţumim că au făcut deplasarea şi ne-au susţinut. I-am răsplătit cu această victorie”, a declarat Vlad Chiricheş, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:19 Dan Şucu a decis cine va fi noul preşedinte al Rapidului! Surpriză de proporţii pregătită după înlăturarea lui Daniel Niculae 18:11 „Ferguson, stai liniştit că nu-l iei nici cu 5 milioane de euro!” Adrian Mititelu, ironie devastatoare pentru Gigi Becali 17:53 LIVE VIDEOCanada – Cehia şi Letonia – SUA sunt ACUM în AntenaPLAY. Finlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia, de la 21:20 17:52 Daniel Opriţa s-a înţeles cu şefii lui CSA Steaua şi a semnat! „Revoluţie” la echipa din Ghencea 17:23 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a plecat de la Farul! Anunţul oficial făcut 17:09 Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, live în AntenaPLAY 16:59 „Rugați-vă sa aibă ofertă Charalambous!” Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică: „Vezi că poate nu te mai iau la FCSB” 16:56 Gareth Southgate a anunţat lotul preliminar al Angliei pentru EURO 2024! Starurile care lipsesc de pe listă 16:11 Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024 (30 mai – 3 iunie, AntenaPLAY) 16:00 Catanzaro – Cremonese, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la 21:30! Duel în play-off-ul de promovare în Serie A Vezi toate știrile
Citește și