Închide meniul

Mihai Stoica a izbucnit la adresa constestatarilor lui Vlad Chiricheş: „O prostie a celor care nu au nicio legătură cu fotbalul!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 iulie 2023, 20:42

Reclamă
Mihai Stoica a izbucnit la adresa constestatarilor lui Vlad Chiricheş: „O prostie a celor care nu au nicio legătură cu fotbalul!

Mihai Stoica a izbucnit la adresa constestatarilor lui Vlad Chiricheş

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a izbucnit la adresa constestatarilor lui Vlad Chiricheş. Fundaşul în vârstă de 33 de ani a debutat în meciul Oţelul Galaţi – FCSB, scor 0-2, din etapa a 3-a a Ligii 1. A fost schimbat după 63 de minute cu Denis Haruţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiricheş a avut o intervenţie care a stârnit controverse. În minutul 28 al confruntării de la Galaţi, veteranul roş-albaştrilor a deviat mingea centrată de Neagu şi l-a pus la grea încercare pe Ştefan Târnovanu. Portarul vicecampioanei a intervenit salvator şi a scos balonul de sub transversală.

Mihai Stoica a izbucnit la adresa constestatarilor lui Vlad Chiricheş

MM a revăzut faza care l-a avut în prim plan pe Vlad Chiricheş şi anunţă că nu s-a pus problema ca fundaşul central să fie aproape de un autogol.

Chiar mă uitam la faza asta despre care s-a spus că a fost Chiricheş aproape de autogol. Este o prostie scrisă şi spusă de cei care nu au nicio legătură cu fotbalul. În primul rând îi deviază înainte, iar el loveşte mingea şi capătă mingea amplitudine. El salvează o minge care putea să devină foarte periculoasă. Puţină lume înţelege”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Şi Gigi Becali l-a lăudat pe Vlad Chiricheş după debutul cu Oţelul. Patronul FCSB-ului este încântat de lovitura pe care a dat-o pe piaţa transferurilor. Se aşteaptă ca Chiricheş să îi aducă titlul aşteptat încă din 2015.

Reclamă

Calitatea lui Chiricheș s-a văzut, siguranța lui s-a văzut. E lider, da!”, a declarat Gigi Becali.

Basarab Panduru a fost unul dintre foştii internaţionali care au fost surprinşi de ceea ce a arătat Vlad Chiricheş după revenirea la FCSB.

Îi doresc să revină la forma de alta dată, dar să vrei să revii la mentalitatea de aici… Nu ştiu ce să zic, eu credeam că trage el jucătorii spre mentalitatea lui, dar să zici că vrei tu sa revii la mentalitatea de aici… Nu înţeleg asta, nu înţeleg de ce ai vrea asta”, a declarat Basarab Panduru pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru FCSB urmează partida retur cu CSKA 1948 Sofia din preliminariile Conference League. Partida din capitala Bulgariei a fost câştigată de echipa lui Charalambous cu 1-0.

Ce l-a nemulţumit pe Vlad Chiricheş după debutul la FCSB: „M-am trezit într-o altă realitate!”

După 10 ani în care a evoluat în Premier League şi Serie A, Vlad Chiricheş a revenit în Liga 1. A avut o reacţie vehementă la finalul disputei cu Oţelul.

E un teren dificil la Galaţi. Îmi aduc aminte din anii trecuţi, o echipă arţâgoasă, agresivă. Poate am fi putut să jucăm mai bine. Cum am spus, e un teren dificil. Personal, după două luni, cred că a fost bine. Au fost emoţii normale, de un nou început. Am fost concentrat, setat pe meciul acesta şi nu cred că au fost probleme.

Nu îmi dădeam autogol. Cred că am ajutat la faza aceea, a fost o respingere bună. Nu am avut emoţii că intra în poartă.

Pot spune că m-am trezit într-o altă realitate, trebuie să mă obişnuiesc, ştiu treaba asta, să revin la mentalitatea de aici, la tot ce se întâmplă. Să aduc prin experienţa mea ceva în plus, să ajut echipa să câştige campionatul. Sper să reuşim să facem treburi bune. Sunt patru victorii, sper să o ţinem tot aşa, să jucăm mai bine, să dăm mai multe goluri şi să nu mai primim goluri.

Încerc să mă reobişnuiesc. Am trăit nişte momente şi când am ieşit… Nişte înjurături gratuite, fără sens. În rest a fost ok, echipa a câştigat, am arătat un spirit bun, determinare. E important pentru echipă.

E extraordinar, sunt fericit că lumea mă apreciază. Le mulţumim că au făcut deplasarea şi ne-au susţinut. I-am răsplătit cu această victorie”, a declarat Vlad Chiricheş, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și