Închide meniul

Gigi Becali, ofertă pentru Joyskim Dawa de la un colos al Greciei: „Am cerut 3 milioane de euro”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 august 2023, 13:41

Reclamă
Gigi Becali, ofertă pentru Joyskim Dawa de la un colos al Greciei: „Am cerut 3 milioane de euro

Gigi Becali a primit o ofertă pentru Joyskim Dawa

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă pentru Joyskim Dawa de la un colos al Greciei. Patronul de la FCSB a spus că a primit o ofertă de 2 milioane de euro pentru funaşul central.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Beclai nu a acceptat şi a plusat! Vrea 3 milioane de euro pe fundaşul central de la FCSB. Olympiacos este gigantul din Grecia care îl vrea pe Dawa.

Gigi Becali, ofertă pentru Joyskim Dawa de la un colos al Greciei

„Dawa are ofertă din Grecia, două milioane, iar eu am cerut 3. Nu știu de la ce echipă, cred că Olympiacos, s-ar putea. Cred că o să dea până la urmă, mai așteaptă câteva meciuri din cupele europene. 

Eu vând tot! La mine banii contează. Fără bani nu poți să faci nimic. Echipele românești n-au bani și sunt praf, nu vedeți?„, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Gigi Becali l-a criticat pe Joyskim Dawa după ce s-a vopsit în cap

Gigi Becali l-a criticat pe Joyskim Dawa. Chiar dacă FCSB a câştigat în prima etapă a noului sezon din Liga 1 cu 3-1 în faţa celor de la FC U Craiova 1948, au existat şi jucători luaţi în vizor de patronul echipei.

Reclamă

Gigi Becali nu este fan al noului look cu care s-a afişat Joyskim Dawa la meciul cu FC U Craiova 1948. Patronul lui FCSB l-a ironizat pe fundaşul camerunez născut în Franţa, spunând că schimbarea de look este o strategie pentru a speria adversarii. Ulterior, Dawa a revenit la look-ul său obişnuit.

„La Dawa e o strategie. Când ajungi acolo să te sperii. Da, mă, da. Vrea să fie vizibil ca jucător. E o chestiune de marketing. Probabil l-a învățat cineva. Nu contează cum te colorezi la păr. Ca să poți să faci lucrurile astea…

El e impunător, are viteză, dar vedetele își pot permite așa ceva. Neymar, Messi, Ronaldo… Dacă nu ai ajuns vedetă, atunci ești penibil dacă faci d-astea. El joacă la FCSB două meciuri, pac, tatuat. Are Coman, dar el e vedetă și poate să aibă. Vedetele poartă așa ceva”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la palat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:46 Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători” 23:26 „Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!” 23:20 VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei 23:11 Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş 23:05 Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A 23:01 Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final 22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată Vezi toate știrile
Citește și