Închide meniul

Gigi Becali, ofertă pentru Joyskim Dawa de la un colos al Greciei: „Am cerut 3 milioane de euro”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 august 2023, 13:41

Reclamă
Gigi Becali, ofertă pentru Joyskim Dawa de la un colos al Greciei: „Am cerut 3 milioane de euro

Gigi Becali a primit o ofertă pentru Joyskim Dawa

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă pentru Joyskim Dawa de la un colos al Greciei. Patronul de la FCSB a spus că a primit o ofertă de 2 milioane de euro pentru funaşul central.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Beclai nu a acceptat şi a plusat! Vrea 3 milioane de euro pe fundaşul central de la FCSB. Olympiacos este gigantul din Grecia care îl vrea pe Dawa.

Gigi Becali, ofertă pentru Joyskim Dawa de la un colos al Greciei

„Dawa are ofertă din Grecia, două milioane, iar eu am cerut 3. Nu știu de la ce echipă, cred că Olympiacos, s-ar putea. Cred că o să dea până la urmă, mai așteaptă câteva meciuri din cupele europene. 

Eu vând tot! La mine banii contează. Fără bani nu poți să faci nimic. Echipele românești n-au bani și sunt praf, nu vedeți?„, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Gigi Becali l-a criticat pe Joyskim Dawa după ce s-a vopsit în cap

Gigi Becali l-a criticat pe Joyskim Dawa. Chiar dacă FCSB a câştigat în prima etapă a noului sezon din Liga 1 cu 3-1 în faţa celor de la FC U Craiova 1948, au existat şi jucători luaţi în vizor de patronul echipei.

Reclamă

Gigi Becali nu este fan al noului look cu care s-a afişat Joyskim Dawa la meciul cu FC U Craiova 1948. Patronul lui FCSB l-a ironizat pe fundaşul camerunez născut în Franţa, spunând că schimbarea de look este o strategie pentru a speria adversarii. Ulterior, Dawa a revenit la look-ul său obişnuit.

„La Dawa e o strategie. Când ajungi acolo să te sperii. Da, mă, da. Vrea să fie vizibil ca jucător. E o chestiune de marketing. Probabil l-a învățat cineva. Nu contează cum te colorezi la păr. Ca să poți să faci lucrurile astea…

El e impunător, are viteză, dar vedetele își pot permite așa ceva. Neymar, Messi, Ronaldo… Dacă nu ai ajuns vedetă, atunci ești penibil dacă faci d-astea. El joacă la FCSB două meciuri, pac, tatuat. Are Coman, dar el e vedetă și poate să aibă. Vedetele poartă așa ceva”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la palat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” 11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” 11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League 11:10 „Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu 10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată 10:23 Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei! Primele meciuri sunt la 17:20 9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out 9:41 Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: „Discutăm despre un rapidist 100%” Vezi toate știrile
Citește și