Închide meniul

Gigi Becali l-a criticat pe Joyskim Dawa: „Eşti penibil. E o chestiune de marketing”

Alex Masgras Publicat: 17 iulie 2023, 14:11

Reclamă
Gigi Becali l-a criticat pe Joyskim Dawa: „Eşti penibil. E o chestiune de marketing

Gigi Becali l-a criticat pe Joyskim Dawa

Joyskim Dawa, în FC U Craiova - FCSB / Hepta

Gigi Becali l-a criticat pe Joyskim Dawa. Chiar dacă FCSB a câştigat în prima etapă a noului sezon din Liga 1 cu 3-1 în faţa celor de la FC U Craiova 1948, au existat şi jucători luaţi în vizor de patronul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joyskim Dawa a fost integralist în victoria de la Târgu Jiu, dar nu a scăpat de criticile lui Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB a criticat noua înfăţişare a fundaşului de 26 de ani.

Gigi Becali l-a criticat pe Joyskim Dawa: „Eşti penibil. E o chestiune de marketing”

Gigi Becali nu este fan al noului look cu care s-a afişat Joyskim Dawa la meciul cu FC U Craiova 1948. Patronul lui FCSB l-a ironizat pe fundaşul camerunez născut în Franţa, spunând că schimbarea de look este o strategie pentru a speria adversarii.

„La Dawa e o strategie. Când ajungi acolo să te sperii. Da, mă, da. Vrea să fie vizibil ca jucător. E o chestiune de marketing. Probabil l-a învățat cineva. Nu contează cum te colorezi la păr. Ca să poți să faci lucrurile astea…

El e impunător, are viteză, dar vedetele își pot permite așa ceva. Neymar, Messi, Ronaldo… Dacă nu ai ajuns vedetă, atunci ești penibil dacă faci d-astea. El joacă la FCSB două meciuri, pac, tatuat. Are Coman, dar el e vedetă și poate să aibă. Vedetele poartă așa ceva”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la palat.

Reclamă

Gigi Becali se revoltă, după ce FCSB încă nu a semnat contractul să joace în Ghencea

Gigi Becali se revoltă, după ce FCSB încă nu a semnat contractul să joace în Ghencea derby-ul cu Dinamo, din etapa a doua a Ligii 1. Patronul roş-albaştrilor a tras un semnal de alarmă şi a venit cu detalii de ultimă oră de la negocierile purtate de Vali Argăseală cu oficialii Armatei.

Negocierile sunt în impas din cauza mai multor clauze pe care le-au cerut cei care administrează Stadionul Steaua. Una dintre acestea este includerea unei poliţe de un milion de euro pentru situaţia în care va fi deteriorată suprafaţa de joc.

„Eu nu ştiu care e treaba, care e nebunia asta. Mie mi-a spus primul ministru atunci, la Patriarhie, pe scenă: ‘Avem obligaţia şi datoria ca FCSB să joace în Ghencea’. Aşa mi-a spus. Omul a dat ordin şi s-a ţinut de cuvânt, s-a văzut. Ministrul Apărării a dat ordin mai departe, numai că nu se execută ordinele în România.

Reclamă 4 / 0/3

Da, executăm ordinul, dar punem o clauză pe care nu poate să o îndeplinească. Adică un milion de euro clauză pe un bun care costă 200.000. Dacă se strică gazonul poţi să îmi pui clauză să îl refac, să fie nou. Dar nu să dau un milion poliţă de asigurare. Dacă nu mă înşel numai în Olanda se poate pune poliţă de asigurare pentru gazon.

Asta dacă o fac, trebuie să o facă pentru toată lumea. Dar ei deja au închiriat pentru FRF, trebuie să fie acelaşi contract. Eu pot să răspund pentru suporteri sau orice om care vine la meci? Eu răspunde mine. Sau să nu folosesc numele de Steaua. Păi cum să nu folosesc numele de Steaua? Eu sunt Steaua, eu! Dacă nu aveam un proces… dar din moment ce miniştrii, generalii…

Ce nebunie în ţara asta, generali care apar la televizor şi nu au pic de demnitate. Subalternii nu respectă ordinul ministrului. Eu ce văd, din faptul că pus aceste clauze aberante, înseamnă că ceva nu e în regulă. Vali e acum acolo şi zice că se va descurca, că sunt de bună credinţă oamenii. Eu nu cred! Până la urmă se va sparge buboiul ăsta. Au trecut zece ani, au echipă de zece ani. Câţi bani au produs?„, a declarat Gigi Becali la Palat.

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și