Închide meniul

Gigi Becali, pariu nebun înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia: „Dacă ne bat bulgarii, mă duc să pasc oile!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 august 2023, 15:26

Reclamă
Gigi Becali, pariu nebun înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia: „Dacă ne bat bulgarii, mă duc să pasc oile!

Gigi Becali, pariu nebun înainte de FCSB - CSKA 1948 Sofia 1948

Gigi Becali râde într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a făcut pariu nebun înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia. Patronul roş-albaştrilor a spus că nu are nicio emoţie în privinţa calificării. Mai mult, Becali a făcut un pariu nebun în cazul unui dezastru pentru echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câştigat partida tur de la Sofia, ce a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, cu scorul de 1-0. Florinel Coman a fost omul decisiv al echipei lui Elias Charalambous.

Gigi Becali, pariu nebun înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia

”Veniți și mă filmați pe câmp cum pasc oile. Băgați pe Tik Tok acum, dacă ne bat bulgarii mă las de fotbal și mă apuc de oi. Așa ar trebui, înțelegi? Prea mare diferența, tu nu ai văzut că ei au scăpat singuri și nici măcar, când au văzut că rămâne singuri cu portarul a încremenit cu mingea la picior. Normal, vom juca cu cea mai bună echipă”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

După meciul tur, atât Gigi Becali cât şi Mihai Stoica au lansat mai multe critici pentru prestaţia slabă a echipei. Oficialul de la FCSB a criticat în termeni duri prestaţia echipei lui Elias Charalambous. Meciul a fost în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Mihai Stoica nu a trecut nici acum peste prestaţia modestă a celor de la FCSB din Conference League. Managerul roş-albaştrilor a criticat prestaţia echipei şi la conferinţa de prezentare a lui Vlad Chiricheş.

Reclamă

Trebuie să aliniezi două echipe, în mod normal, două de valoare. Cu scuzele de rigoare, după ce am văzut miercuri la Sofia, ne-am dat seama că nu avem două echipe de valoare sau a fost doar o evoluție, să zicem, nu foarte bună a unor jucători.

Am fost foarte nemulțumiți de prestațiile unor jucători, sperăm să înțeleagă și ei că nu te poți prezenta așa și să ai pretenții să joci la echipa asta. Chiar nu te poți prezenta așa.

Nu există comoditate la fotbaliști la noi, există doar fotbaliști care au intrat miercuri și care nu au avut o prestație pe care noi o așteptam, care să îi propună candidați la un post de titular”, a spus Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
0:15
Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su”
23:59 VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion 23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit Vezi toate știrile
Citește și