Închide meniul
Foto

Vlad Chiricheş, prezentat oficial la FCSB: „Sunt fericit și mândru că m-am întors. Le mulţumesc patronului şi lui MM”

Bogdan Stănescu Publicat: 28 iulie 2023, 14:22

Reclamă
Vlad Chiricheş, prezentat oficial la FCSB: „Sunt fericit și mândru că m-am întors. Le mulţumesc patronului şi lui MM”

Vlad Chiricheş, prezentat oficial la FCSB

Vlad Chiricheş şi Mihai Stoica, la prezentarea oficială /AntenaSport

Vlad Chiricheş a fost prezentat oficial la FCSB într-o conferinţă de presă. Gigi Becali a reuşit să îl convingă să semneze cu FCSB, chiar dacă negocierile nu au fost uşoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB recunoştea că Vlad Chiricheş a avut, iniţial, anumite pretenţii financiare pe care el nu a putut să le satisfacă.

Vlad Chiricheş, prezentat oficial la FCSB

Fericit și mândru că m-am întors. E o mândrie și o fericire să mă întorc. Le mulțumesc patronului, lui MM, s-au gândit că pot să fiu acel element care poate ajuta echipa să câștige campionatul”, a declarat Vlad Chiricheş în prima lui conferinţă de presă ca jucător al FCSB.

Asta mi-aș dori cel mai mult. Să jucăm în Ghencea, ar fi ceva extraordinar. Am văzut în perioada asta cât de iubită e echipa și cât de mult e așteptată să revină în casa ei. Sper să jucăm acolo. Ar fi scenariul perfect să o facem și să câștigăm campionatul”, a mai spus Vlad Chiricheş.

Vlad Chiricheş va purta tricoul cu numărul 21 la FCSB. La conferinţa de presă organizată astăzi, Mihai Stoica şi Vlad Chiricheş au prezentat şi tricoul pe care internaţionalul român îl va purta la FCSB.

Reclamă

Internaţionalul român, în vârstă de 33 de ani, este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 900.000 de euro.

Consider că ne lipsea un lider, pentru că noi aveam lideri tăcuți. A fost căpitan într-un campionat străin și asta înseamnă că este un lider. E unic, pentru că așa cum am spus și-n introducere, a semnat cu noi căpitanul echipei naționale. E cel mai important transfer, din acest punct de vedere, a spus MM Stoica.

Mihai Stoica, uluit de ceea ce a reuşit deja Vlad Chiricheş în vestiarul FCSB-ului: „E piesa care lipsea pentru titlul 27”

Mihai Stoica s-a declarat uluit de ceea ce a reuşit deja Vlad Chiricheş în vestiarul FCSB-ului. Chiar dacă încă nu a debutat, căpitanul naţionalei României a devenit imediat un lider al echipei roş-albastre.

Reclamă 4 / 0/3

La o zi după victoria din meciul cu CSKA 1948 Sofia, care a putut fi urmărit în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, MM a venit cu detalii despre modul prin care a fost impresionat de Chiricheş. Veteranul în vârstă de 33 de ani este văzut drept jucătorul care o poate ajuta decisiv pe FCSB în lupta pentru câştigarea titlului.

Vlad Chiricheş a fost inclus pe lista UEFA şi ar putea juca în returul cu bulgarii de la CSKA 1948 Sofia.

Vrem să avem cum avea Dan Petrescu anii trecuți, două garnizoane, să nu se simtă diferența. Ce este foarte important, în perspectivă, e faptul că a semnat Vlad Chiricheș, de a cărui voce avem foarte mare nevoie.

El s-a antrenat câteva zile cu noi, fără să fi semnat. Există la orice echipă de fotbal, după ce se termină antrenamentul, shake-uri proteice pe care trebuie să le bea. Unii nu vor să le bea. E un maseur care le spune să bea shake-urile.

„Avem cele mai mari şanse la campionat”

Mi-a spus un insider că după antrenament, Chiricheș le-a spus să-și bea shake-urile și toți au mers și le-au băut. Căpitanul echipei naționale să ai oportunitatea să îl semnezi. Nici nu mai spun despre faptul că a fost căpitanul unei echipe de Serie A.

El a venit să stea, așa am simțit! La el a fost o decizie complicată să se întoarcă, pentru că avea oferte, dar ne-a spus că e foarte fericit pentru că a semnat. Nu a avut niciun pic de ezitare.

A fost pentru el o perioadă dificilă, dar am curajul să afirm că noi stăm mai bine la kinetoterapie decât multe echipe mari din Europa.

Reclamă

Chiricheș e piesa care lipsea pentru titlul 27. Nu știu ce vom face în cupele europene, danezii sunt un adversar puternic, dacă vom trece de bulgari, dar sunt de scos. Pe mine mă interesează campionatul și cred că avem cele mai mari șanse”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali, anunţ categoric despre Vlad Chiricheş, după CSKA 1948 Sofia – FCSB

Becali susţine că transferul lui Vlad Chiricheş l-a efectuat cu gândul că echipa se va califica în grupele Conference League, însă după prestaţia de la Sofia, şi-a pierdut speranţa.

(n.r. – Va schimba Chiricheş faţa echipei?) Cred, aşa văd. Mingea este la adversar tot timpul. Păi, de ce să fie aşa? Dacă fundaşul o degajează la adversar, chiar şi Coman, de ce? Atunci avem nevoie de alt fundaş central. Dacă îl avem pe Chiricheş, iese cu mingea la picior. De aia dau ăia sute de milioane pe fundaşi. O singură verigă dacă e slabă, nu merge treaba.

Dacă nu îl luam pe Chiricheş până astăzi, azi nu-l mai luam. Eu l-am luat în contextul în care ne calificam 70-80%. Dar dacă eu vedeam ce am văzut azi, nu-l mai luam azi.

Noi şi aşa ieşim din cupele europene şi nu cred că ne calificăm (n.r. – în grupele Conference League). Stai să văd şi cu Djokovic, că e altceva cu el la mijlocul terenului. Nu avem nicio şansă de calificare aşa. Nu avem jucători cu personalitate”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:21 Gică Hagi, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec: „Am vorbit cu el” 20:14 Neil Lennon, tot mai aproape să îl piardă pe Albion Rrahmani. O forţă a Europei negociază transferul golgheterului de la Rapid! 20:07 Imagine URIAŞĂ cu Gică Hagi la Ambasada SUA din România. Mesajul superb pentru „Rege” 19:20 Carlo Ancelotti are trei variante de transfer pentru a-l înlocui pe Toni Kroos la Real Madrid! Şi-a pregătit deja şi „planul B” 19:20 AS.ro LIVE | Răzvan Raţ este invitatul lui Dan Pavel, de la 10:30. Dezvăluiri de senzaţie a fostului internaţional român 18:59 McLaren, omagiu pentru Ayrton Senna la Marele Premiu de Formula 1™ al Principatului Monaco. Anunţul făcut de britanici 18:19 Dan Şucu a decis cine va fi noul preşedinte al Rapidului! Surpriză de proporţii pregătită după înlăturarea lui Daniel Niculae 18:11 „Ferguson, stai liniştit că nu-l iei nici cu 5 milioane de euro!” Adrian Mititelu, ironie devastatoare pentru Gigi Becali 17:53 VIDEOCanada – Cehia 4-3 şi Letonia – SUA 3-6 au fost în AntenaPLAY. Finlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia, de la 21:20 17:52 Daniel Opriţa s-a înţeles cu şefii lui CSA Steaua şi a semnat! „Revoluţie” la echipa din Ghencea Vezi toate știrile
Citește și