Închide meniul

FCSB – CFR Cluj, în Ghencea | S-au vândut 20.000 de bilete în prima zi. Mihai Stoica: „Sold-out va fi!”

Dan Roșu Publicat: 2 august 2023, 8:57

Reclamă
FCSB – CFR Cluj, în Ghencea | S-au vândut 20.000 de bilete în prima zi. Mihai Stoica: „Sold-out va fi!

FCSB - CFR Cluj, în Ghencea | S-au vândut 20.000 de bilete în prima zi

Fanii FCSB, pe Arena Naţională, la derby-ul cu Dinamo / Hepta

FCSB – CFR Cluj, în Ghencea | S-au vândut 20.000 de bilete în prima zi în care tichetele au fost puse la vânzare online. Anunţul a fost făcut de Mihai Stoica. Oficialul roş-albaştrilor susţine că Stadionul Steaua va fi plin la revenirea celor de la FCSB după opt ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iniţial, FCSB – Dinamo ar fi urmat să se dispute pe noua arenă din Ghencea, dar Gigi Becali nu a găsit la timp soluţia de a pune la dispoziţia CSA Steaua toate actele necesare. Acum e oficial, FCSB – CFR Cluj se va disputa pe „Steaua”, duminică seară, de la 21:30, live text pe as.ro.

FCSB – CFR Cluj, în Ghencea | S-au vândut 20.000 de bilete în prima zi

„19.592 de bilete s-au vândut. Probabil că la ora asta am sărit de 20.000. Sold-out va fi! Noi avem foarte multe cereri din provincie, vin şi oameni din diaspora. E un meci important cu CFR”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Pe de altă parte, Mihai Stoica a anunţat şi că partida cu Universitatea Craiova se va disputa tot pe „Stadionul Steaua”, asta pentru că Arena Naţională va fi ocupată în acea perioadă.

Preţurile biletelor la FCSB – CFR Cluj

Biletele în sistem online pot fi achiziţionate până duminică, la ora 16:00.

Reclamă

„Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

E-ticketele pot fi achiziționate până duminică, 6 august, la ora 16:00″, a transmis FCSB.

Ultraşii CSA Steaua au trecut la ameninţări

Ultraşii CSA Steaua au recurs la ameninţări după ce a devenit oficial că derby-ul de duminică se va disputa acolo.

Reclamă 4 / 0/3

La stadionul din Ghencea a fost afişat un mesaj de ameninţare pentru fanii FCSB. Ultraşii CSA Steaua au protestat şi înainte de meciul cu Dinamo, nedorind ca derby-ul să se dispute pe Ghencea. În cele din urmă negocierile cu CSA Steaua au picat, iar FCSB – Dinamo, încheiat cu scorul de 2-1, s-a disputat pe stadionul Arcul de Triumf.

„Continuăm lupta împotriva celor afiliaţi la turmă. Cine calcă duminică în Ghencea îşi asumă”, a fost mesajul şocant scris de ultraşii CSA Steaua şi afişat în faţa arenei din Ghencea.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
Vezi toate știrile
Citește și