Închide meniul

FCSB – CFR Cluj, în Ghencea | S-au vândut 20.000 de bilete în prima zi. Mihai Stoica: „Sold-out va fi!”

Dan Roșu Publicat: 2 august 2023, 8:57

Reclamă
FCSB – CFR Cluj, în Ghencea | S-au vândut 20.000 de bilete în prima zi. Mihai Stoica: „Sold-out va fi!

FCSB - CFR Cluj, în Ghencea | S-au vândut 20.000 de bilete în prima zi

Fanii FCSB, pe Arena Naţională, la derby-ul cu Dinamo / Hepta

FCSB – CFR Cluj, în Ghencea | S-au vândut 20.000 de bilete în prima zi în care tichetele au fost puse la vânzare online. Anunţul a fost făcut de Mihai Stoica. Oficialul roş-albaştrilor susţine că Stadionul Steaua va fi plin la revenirea celor de la FCSB după opt ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iniţial, FCSB – Dinamo ar fi urmat să se dispute pe noua arenă din Ghencea, dar Gigi Becali nu a găsit la timp soluţia de a pune la dispoziţia CSA Steaua toate actele necesare. Acum e oficial, FCSB – CFR Cluj se va disputa pe „Steaua”, duminică seară, de la 21:30, live text pe as.ro.

FCSB – CFR Cluj, în Ghencea | S-au vândut 20.000 de bilete în prima zi

„19.592 de bilete s-au vândut. Probabil că la ora asta am sărit de 20.000. Sold-out va fi! Noi avem foarte multe cereri din provincie, vin şi oameni din diaspora. E un meci important cu CFR”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Pe de altă parte, Mihai Stoica a anunţat şi că partida cu Universitatea Craiova se va disputa tot pe „Stadionul Steaua”, asta pentru că Arena Naţională va fi ocupată în acea perioadă.

Preţurile biletelor la FCSB – CFR Cluj

Biletele în sistem online pot fi achiziţionate până duminică, la ora 16:00.

Reclamă

„Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

E-ticketele pot fi achiziționate până duminică, 6 august, la ora 16:00″, a transmis FCSB.

Ultraşii CSA Steaua au trecut la ameninţări

Ultraşii CSA Steaua au recurs la ameninţări după ce a devenit oficial că derby-ul de duminică se va disputa acolo.

Reclamă 4 / 0/3

La stadionul din Ghencea a fost afişat un mesaj de ameninţare pentru fanii FCSB. Ultraşii CSA Steaua au protestat şi înainte de meciul cu Dinamo, nedorind ca derby-ul să se dispute pe Ghencea. În cele din urmă negocierile cu CSA Steaua au picat, iar FCSB – Dinamo, încheiat cu scorul de 2-1, s-a disputat pe stadionul Arcul de Triumf.

„Continuăm lupta împotriva celor afiliaţi la turmă. Cine calcă duminică în Ghencea îşi asumă”, a fost mesajul şocant scris de ultraşii CSA Steaua şi afişat în faţa arenei din Ghencea.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și