Închide meniul

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Ultraşii CSA Steaua au trecut la ameninţări: „Cine calcă duminică în Ghencea îşi asumă”

Bogdan Stănescu Publicat: 1 august 2023, 23:32

Reclamă
FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Ultraşii CSA Steaua au trecut la ameninţări: „Cine calcă duminică în Ghencea îşi asumă

Ultraşii CSA Steaua au trecut la ameninţări

Mesajul care a apărut în faţa stadionului Ghencea / AntenaSport

FCSB – CFR Cluj în Ghencea.  Ultraşii CSA Steaua au recurs la ameninţări după ce a devenit oficial că derby-ul de duminică se va disputa acolo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La stadionul din Ghencea a fost afişat un mesaj de ameninţare pentru fanii FCSB. Ultraşii CSA Steaua au protestat şi înainte de meciul cu Dinamo, nedorind ca derby-ul să se dispute pe Ghencea. În cele din urmă negocierile cu CSA Steaua au picat, iar FCSB – Dinamo, încheiat cu scorul de 2-1, s-a disputat pe stadionul Arcul de Triumf.

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Ultraşii CSA Steaua au trecut la ameninţări

Continuăm lupta împotriva celor afiliaţi la turmă. Cine calcă duminică în Ghencea îşi asumă”, a fost mesajul şocant scris de ultraşii CSA Steaua şi afişat în faţa arenei din Ghencea.

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, le-a transmis recent un mesaj pacifist celor din Peluza Sud. Mustaţă preciza că au început să apară ameninţări din partea ultraşilor CSA Steaua.

Fiecare să ne vedem de treaba noastră, fiecare de drumul lui. Noi am ales Liga 1, ei au ales o echipă făcută în 2017. Care să fie dușmănia? Eu am observat în ultima perioadă că sunt multe persoane care își fac conturi fake și încep să amenințe, să vină cu amenințări asupra suporterilor. Nu merge așa, pentru că instituțiile statului își fac datoria.

Reclamă

Dacă lucrurile vor degenera, nu va fi în favoarea noastră. Oamenii să meargă liniștiți la meci, fără să se ia după amenințările de pe acele conturi fake. Că ‘vă facem, vă dregem’… încercați să fiți oameni și veniți la stadion liniștiți. Nu e chiar așa, nu suntem în junglă.

Noi o să mergem în mod civilizat să ne încurajăm echipa și asta este. (n.r. – au cumpărat peste 1.000 de abonamente fanii CSA Steaua) Să cumpere câte vor, să meargă să își încurajeze echipa. Este echipa lor. Noi nu deranjăm pe nimeni”, declara Gheorghe Mustaţă pentru fanatik.ro.

Florinel Coman e fericit că FCSB – CFR se joacă în Ghencea: „Am avut emoţii”

Florinel Coman e fericit că FCSB – CFR se joacă în Ghencea. El a subliniat că fanii echipei sale de-abia aşteaptă să vină să îşi susţină favorita pe Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB – CFR se va juca duminică, de la ora 21:30, pe stadionul din Ghencea. Oficialul roş-albaştrilor, Mihai Stoica, anunţa pe Facebook că s-au vândut peste 10.000 de bilete la derby în numai două ore.

Am avut emoții și zilele acestea, dar am zis să stăm liniștiți. S-a semnat. Suporterii abia așteaptă să vină să ne susțină în «Templul» fotbalul românesc.

Pentru noi va fi altceva, pentru jucătorii noi de aici. Mă bucur pentru Chiri (n.r. Vlad Chiricheș), odată cu revenirea lui am reușit să mergem în Ghencea.

Nu trebuie să spunem că este meciul câștigat. E clar, jucăm pe Ghencea, toate bune și frumoase, dar jucăm cu CFR-ul. Meciurile cu CFR au fost mereu grele. Trebuie să ne montăm să jucăm bine.

Eu cred că stadionul va fi arhiplin. Așa am făcut anul trecut când am jucat în Conference League, am avut 40.000 de oameni. Pentru suporteri este altceva”, a declarat Florinel Coman pentru digisport.ro.

FCSB a anunţat oficial că derby-ul cu CFR Cluj se va juca în Ghencea!

După ce negocierile dintre conducerea FCSB şi conducerea CSA Steaua au picat, pentru meciul cu Dinamo din etapa a doua, cele două părţi au ajuns la o înţelegere şi au semnat contractul pentru ca formaţia patronată de Gigi Becali să poată disputa meciul cu CFR Cluj din etapa a patra a Ligii 1 pe stadionul Ghencea.

Patronul celor de la FCSB a făcut anunţul în urmă cu câteva ore, după care a venit şi anunţul oficial al echipei.

Reclamă

FCSB – CFR Cluj, pe Stadionul Steaua!

FCSB anunță că partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, contând pentru etapa a patra a Superligii (duminică, 21:30) se va disputa pe Stadionul ”Steaua”.

Detaliile legate de vânzarea biletelor vor fi furnizate în curând!”, anunţa FCSB, pe pagina oficială de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și