Închide meniul
Foto

Lovitură teribilă pentru milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România. Prin ce a putut trece

Antena Sport Publicat: 2 august 2023, 9:49

Reclamă
Lovitură teribilă pentru milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România. Prin ce a putut trece

Lovitură teribilă pentru milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România

George Ţucudean, pe domeniul său / Antena Sport

Milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România, George Ţucudean, a dezvăluit ce lovitură de proporţii a ratat, după ce s-a lăsat de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul golgheter al României a preluat o parte dintre afacerile „imperiului Ţucudean” şi, chiar dacă în acest moment se poate lăuda cu un hotel de lux în Arad şi o podgorie uriaşă, George a povestit ce „tun” financiar a ratat.

Lovitură teribilă pentru milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România

Ţucudean a avut posibilitatea să cumpere un teren în zona Bucureştiului, cu 800.000 de euro şi a refuzat tranzacţia. După un timp, terenul a fost vândut cu 28 de milioane de euro, o sumă de 35 de ori mai mare.

„Am avut și «tunuri» pe care le-am irosit în viață, un teren în zona Capitalei, 16 hectare, pentru care n-am plătit 800.000 de euro, ulterior el vânzându-se cu … Ai idee cu cât? 28 de milioane de euro! Au făcut cartier de blocuri”, povestea Ţucudean, cu trei luni în urmă, pentru gsp.ro.

George Ţucudean are un hotel în Arad

Chiar şi aşa, Ţucudean continuă să facă o avere din afacerile moştenite. George a investit 6 milioane de euro în hotelul de cinci stele Aniroc Signature. De asemenea, şi vinul produs din propria podgorie îi aduce satisfacţii financiare.

Reclamă
Reclamă 4

„Am avut noroc că noi dețineam clădirea. Anumite piese de mobilier sunt făcute în regim propriu, alte detalii sunt rezolvate cu oameni pe care-i cunoaștem și ne-au luat prețul corect. Una că știam care este, a doua că ei n-au vizat profitul, ci să-și pună semnătura pe ceea ce va în hotel. Da, am investit 6 milioane de euro, dar, dacă l-am fi făcut acum, costa cel puțin dublu!

Mustoasa de Măderat, un vin alb, un soi autohton. Un vin roșu ar fi Cadarca. Mustoasa e un soi mai acid. Dar avem două tipuri de Mustoasă: unul făcut simplu, altul «mai complicat», automat, mai catifelat. Sunt toată ziua pe la cramă, verificând și degustând, nu e chestia că am devenit expert”, a mai spus Ţucudean.

George Ţucudean, podgorie de peste 60 de hectare

Țucudean s-a lăsat de fotbalși se ocupa de crama familiei. Deține 60 de hectare de vie aproape de Arad. În următorii ani, domeniul viticol se va întinde pe 100 de hectare.

Reclamă 4 / 0/3

Pe domeniul lui Tucudean a existat și un castel, vandalizat de căutătorii de aur pe vremea imperiului Austro-Ungar! Au rămas câteva pietre din el, iar Țucudean îl va ridica din nou. Deocamdată, Crama Veche este piesa de rezistență.

Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
22:14

Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce Mitriţă nu a fost convocat pentru EURO 2024: „Nu mai poţi fi ‘Rege’!”

21:50

LIVE TEXTUniversitatea Craiova – U Cluj 0-0. Prelungiri în duelul din finala barajului pentru Conference League

21:41

Olimpiu Moruţan a retrogradat în Turcia! Niţă, Drăguş, Sorescu şi Maxim s-au salvat la limită! Galatasaray, campioană

21:37

FotoDaniel Popa, întrebat direct dacă vine la FCSB! Răspunsul imediat pe care l-a dat cu soţia lângă el

21:15

LIVE VIDEOElveția – Cehia e ACUM în AntenaPLAY. Marea finală a Campionatului Mondial de hochei. Suedia a câştigat finala mică

21:09

Corvinul, la un pas să fie cap de serie în Europa League! Posibilele adversare din primul tur preliminar

1 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 2 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 3 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 4 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și