Închide meniul
Foto

Femeia de 74 de ani care arată ca o adolescentă a dezvăluit ce a făcut zilnic, în ultimii 29 de ani

Antena Sport Publicat: 4 august 2023, 13:25

Reclamă
Femeia de 74 de ani care arată ca o adolescentă a dezvăluit ce a făcut zilnic, în ultimii 29 de ani

Femeia de 74 de ani care arată ca o adolescenta a dezvăluit ce a făcut zilnic, în ultimii 29 de ani.

Vera Wang, în timpul unui eveniment / Profimedia Images

Femeia de 74 de ani care arată ca o adolescentă a dezvăluit ce a făcut zilnic, în ultimii 29 de ani, după apariţia în viaţa ei a lui Josephine, cea de-a doua fată a fostei patinatoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De atunci, ea a avut grijă să doarmă în fiecare noapte un număr important de ore. Vera a ales să nu piardă nopţile pentru a se distra, ea dormind cel puţin şase ore pe noapte. Mai mult, ea nu a refuzat niciodată un pahar de vodcă.

Femeia de 74 de ani care arată ca o adolescenta a dezvăluit ce a făcut zilnic, în ultimii 29 de ani

„Somnul este vital, mai ales când ai de crescut două fete şi de condus o companie. Nu cred că lumea poate rezista fără un număr important de ore de somn. E vital, este ca vodca”, a spus Vera Wang, citată de glamour.mx.

De asemenea, Vera Wang face multe exerciții în fiecare zi, chiar dacă nu este fană a sălii de forță. În pandemie, ea a ajuns să lucreze din ce în ce mai mult și acest lucru se vede la abdomenul invidiat de mulți fani.

Vera Wang, povestea incredibilă a milionarei de 74 de ani

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume, dar nimic nu anunţa asta, cel puţin nu când fosta patinatoare avea 40 de ani. Ajunsă la 74 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.

Reclamă

Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

„Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 17:16 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat Vezi toate știrile
Citește și