Închide meniul

Marcel Bîrsan va conduce de la centru derby-ul FCSB – CFR Cluj! Gigi Becali îl acuza dur în trecut: „Nu vezi cum aleargă?”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 august 2023, 23:23

Reclamă
Marcel Bîrsan va conduce de la centru derby-ul FCSB – CFR Cluj! Gigi Becali îl acuza dur în trecut: „Nu vezi cum aleargă?

Marcel Bîrsan va conduce de la centru derby-ul FCSB - CFR Cluj

Marcel Bîrsan, la un meci / Hepta

Marcel Bîrsan va conduce de la centru derby-ul FCSB – CFR Cluj, informează gsp.ro. Centralul în vârstă de 41 de ani are o istorie cu Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB îl critica dur în urmă cu aproape 3 ani pe Marcel Bîrsan, după un derby pierdut cu Universitatea Craiova.

Marcel Bîrsan va conduce de la centru derby-ul FCSB – CFR Cluj!

Sursa citată notează că Marcel Bîrsan revine după o suspendare la derby-ul FCSB – CFR Cluj, care se va disputa în Ghencea.

Marcel Bîrsan a fost delegat la meciul Petrolul – U Cluj 1-1. După acel meci a fost suspendat timp de două etape.

În acea partidă Marcel Bîrsan nu a văzut mai întâi un henţ în careu, reuşind însă să dicteze lovitură de la 11 metri după ce a consultat VAR.

Reclamă

Penalty-ul ratat de Budescu ar fi trebuit repetat fiindcă un jucător intrase în careu în momentul execuţiei, dar Marcel Bîrsan nu a luat această decizie.

Ce spunea Gigi Becali despre Marcel Bîrsan

După un derby Universitatea Craiova – FCSB încheiat cu scorul de 2-1, Gigi Becali tuna şi fulgera la adresa lui Marcel Bîrsan.

Cum poți să câștigi? Ce să faci? Craiova n-a jucat nimic. A primit cadou 11 metri la Vintilă și la Koljic. Dacă îl vezi pe Bîrsan arbitru… Nu vreau să mai jignesc, dar pune, mă, un arbitru bun. Ei nu-l știu pe Bîrsan? Nu-l văd? Eu nu cred că vorbește, nu cred că are atâta stăpânire ca să fie arbitru. Nu vreau să fac păcat, dar nu se poate! Cred că cel care îl deleagă pe Bîrsan se uită la istoria lui.

Reclamă 4 / 0/3

Și dacă te uiți, vezi că are o istorie extraordinară cu noi și la meciurile cu Craiova. Cine îl deleagă vede calitățile lui de mare arbitru cu Craiova și zice «Hai să-l punem că e arbitru foarte bun!». Când vin Neubert și Petrea? Să îl întrebăm pe Bîrsan! Să-l facem președintele Comisiei Centrale și președintele Federației! Nu e bine așa?

Cum să arbitrezi în halul ăsta? N-ai văzut bine, Bîrsane! Iartă-mă! Dacă vezi că trage de șort în fața ta nu dai 11 metri? Înseamnă că are mai multe… Văd sigur că e tragere de șort. Jucătorii au jucat în nota lor, ce au jucat în ultima vreme. Vlad dă în minge și după îl lovește pe Koljic. Nu vezi că dă în minge?”, declara atunci Gigi Becali, pentru Look Plus.

„Probabil că nici nu ştie să vorbească”

Supărat pentru cum a arbitrat în acel meci, Gigi Becali nu a mai ţinut cont de nimic. A apelat şi la jigniri pentru că Marcel Bîrsan a fost delegat la derby-ul respectiv cu Universitatea Craiova.

Noi în România avem un super arbitru, Bîrsan! Să-i dău un leu albastru. Băi Bîrsane, unde te trezești, mă? Pe câmpie… Îți dai seama cine e Bîrsan. Cum mai poți ieși pe teren când ai făcut ce ai făcut? Dai 11 metri la mișto…

Probabil că nici nu știe să vorbească. Nu vezi cum aleargă? Tu l-ai pune să arbitreze? În România nu mai e corupție, e prostie! L-am sunat pe Stoica și am zis «MM, ai văzut pe cine a dat arbitru? Pe Bîrsan! Cum să-l pui arbitru?». A început și el să râdă”, mai spunea Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și