Închide meniul

Marcel Bîrsan va conduce de la centru derby-ul FCSB – CFR Cluj! Gigi Becali îl acuza dur în trecut: „Nu vezi cum aleargă?”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 august 2023, 23:23

Reclamă
Marcel Bîrsan va conduce de la centru derby-ul FCSB – CFR Cluj! Gigi Becali îl acuza dur în trecut: „Nu vezi cum aleargă?

Marcel Bîrsan va conduce de la centru derby-ul FCSB - CFR Cluj

Marcel Bîrsan, la un meci / Hepta

Marcel Bîrsan va conduce de la centru derby-ul FCSB – CFR Cluj, informează gsp.ro. Centralul în vârstă de 41 de ani are o istorie cu Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB îl critica dur în urmă cu aproape 3 ani pe Marcel Bîrsan, după un derby pierdut cu Universitatea Craiova.

Marcel Bîrsan va conduce de la centru derby-ul FCSB – CFR Cluj!

Sursa citată notează că Marcel Bîrsan revine după o suspendare la derby-ul FCSB – CFR Cluj, care se va disputa în Ghencea.

Marcel Bîrsan a fost delegat la meciul Petrolul – U Cluj 1-1. După acel meci a fost suspendat timp de două etape.

În acea partidă Marcel Bîrsan nu a văzut mai întâi un henţ în careu, reuşind însă să dicteze lovitură de la 11 metri după ce a consultat VAR.

Reclamă

Penalty-ul ratat de Budescu ar fi trebuit repetat fiindcă un jucător intrase în careu în momentul execuţiei, dar Marcel Bîrsan nu a luat această decizie.

Ce spunea Gigi Becali despre Marcel Bîrsan

După un derby Universitatea Craiova – FCSB încheiat cu scorul de 2-1, Gigi Becali tuna şi fulgera la adresa lui Marcel Bîrsan.

Cum poți să câștigi? Ce să faci? Craiova n-a jucat nimic. A primit cadou 11 metri la Vintilă și la Koljic. Dacă îl vezi pe Bîrsan arbitru… Nu vreau să mai jignesc, dar pune, mă, un arbitru bun. Ei nu-l știu pe Bîrsan? Nu-l văd? Eu nu cred că vorbește, nu cred că are atâta stăpânire ca să fie arbitru. Nu vreau să fac păcat, dar nu se poate! Cred că cel care îl deleagă pe Bîrsan se uită la istoria lui.

Reclamă 4 / 0/3

Și dacă te uiți, vezi că are o istorie extraordinară cu noi și la meciurile cu Craiova. Cine îl deleagă vede calitățile lui de mare arbitru cu Craiova și zice «Hai să-l punem că e arbitru foarte bun!». Când vin Neubert și Petrea? Să îl întrebăm pe Bîrsan! Să-l facem președintele Comisiei Centrale și președintele Federației! Nu e bine așa?

Cum să arbitrezi în halul ăsta? N-ai văzut bine, Bîrsane! Iartă-mă! Dacă vezi că trage de șort în fața ta nu dai 11 metri? Înseamnă că are mai multe… Văd sigur că e tragere de șort. Jucătorii au jucat în nota lor, ce au jucat în ultima vreme. Vlad dă în minge și după îl lovește pe Koljic. Nu vezi că dă în minge?”, declara atunci Gigi Becali, pentru Look Plus.

„Probabil că nici nu ştie să vorbească”

Supărat pentru cum a arbitrat în acel meci, Gigi Becali nu a mai ţinut cont de nimic. A apelat şi la jigniri pentru că Marcel Bîrsan a fost delegat la derby-ul respectiv cu Universitatea Craiova.

Noi în România avem un super arbitru, Bîrsan! Să-i dău un leu albastru. Băi Bîrsane, unde te trezești, mă? Pe câmpie… Îți dai seama cine e Bîrsan. Cum mai poți ieși pe teren când ai făcut ce ai făcut? Dai 11 metri la mișto…

Probabil că nici nu știe să vorbească. Nu vezi cum aleargă? Tu l-ai pune să arbitreze? În România nu mai e corupție, e prostie! L-am sunat pe Stoica și am zis «MM, ai văzut pe cine a dat arbitru? Pe Bîrsan! Cum să-l pui arbitru?». A început și el să râdă”, mai spunea Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și