Închide meniul

Gigi Becali, prima reacţie după FCSB – CFR Cluj 1-0: „Parcă jucam cu o echipă de Divizia C! Nu am avut emoţii!”

Viviana Moraru Publicat: 7 august 2023, 11:21

Reclamă
Gigi Becali, prima reacţie după FCSB – CFR Cluj 1-0: „Parcă jucam cu o echipă de Divizia C! Nu am avut emoţii!

Gigi Becali, prima reacţie după FCSB - CFR Cluj 1-0

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gigi Becali a oferit prima reacţie, după ce FCSB a învins-o cu 1-0 pe CFR Cluj. Patronul roş-albaştrilor a declarat că nu a avut emoţii în derby-ul cu trupa lui Andrea Mandorlini, fiind convins de calitatea echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus la limită în duelul cu CFR Cluj, primul disputat pe arena din Ghencea după o pauză de opt ani. Andrea Compagno a marcat singurul gol al derby-ului, din penalty.

Gigi Becali, prima reacţie după FCSB – CFR Cluj 1-0

Gigi Becali a declarat că CFR Cluj a părut o echipă de Liga a 3-a, în duelul din ultima etapă. Patronul celor de la FCSB a declarat că a privit meciul liniştit, atunci când a văzut că jucătorii săi au posesie. De asemenea, Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Joyskim Dawa, şi i-a mulţumit lui Victor Piţurcă pentru declaraţiile pe care le-a făcut la adresa fundaşului său central, în trecut.

„Nu am avut emoţii, deşi la începutul meciului nu ştiam cum stăm. Şi voiam să ştiu ce poate echipa mea. Când am văzut că mingea e numai la noi, parcă jucam cu o echipă de Divizia C. Nu vreau să îi minimalizez. Trebuie să ne vedem, să nu ne grăbim.

Mingea la noi, fără emoţii. Asta lui Dawa, că i-am dat încredere, trebuie să îi mulţumim şi lui Piţurcă. El a zis că dacă are forţă şi viteză, celelalte se lucrează. Şi i-am dat încredere” ,a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă

Bucurie nebună a roş-albaştrilor, după FCSB – CFR Cluj 1-0

Mihai Stoica a fost lider de galerie după FCSB – CFR Cluj 1-0. Managerul general al celor al vicecampioanei s-a bucurat copios alături de galerie după ce echipa pe care o reprezintă s-a impus împotriva formației antrenate de Andrea Mandorlini.

După fluierul de final al meciului dintre FCSB și CFR Cluj, fanii au început sărbătoarea în Ghencea. Aceștia au fost foarte fericiți după ce echipa favorită a marcat cu o victorie revenirea pe stadionul „Steaua”, casa Clubului Sportiv al Armatei.

La finalul partidei, pe lângă jucătorii care s-au bucurat alături de fani, în centrul atenției a fost Mihai Stoica. Acesta s-a urcat în peluză, alături de fani, dar și de liderul galeriei „roș-albastre”, Gheorghe Mustață. De asemenea, fotbaliștii pregătiți de Elias Charalambous s-au fotografiat alături de fani, pentru a înrăma momentul revenirii în Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii vicecampioanei s-au mobilizat încă dinaintea partidei cu CFR Cluj. Aceștia au cumpărat toate biletele puse la vânzare de către oficialii „roș-albaștrilor” și au doborât astfel recordul de asistență de pe stadionul Steaua. În Ghencea, la partida din etapa a 4-a a Ligii 1 au fost prezenți 28,519 de fani.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani Vezi toate știrile
Citește și