Închide meniul

Gigi Becali, prima reacţie după FCSB – CFR Cluj 1-0: „Parcă jucam cu o echipă de Divizia C! Nu am avut emoţii!”

Viviana Moraru Publicat: 7 august 2023, 11:21

Reclamă
Gigi Becali, prima reacţie după FCSB – CFR Cluj 1-0: „Parcă jucam cu o echipă de Divizia C! Nu am avut emoţii!

Gigi Becali, prima reacţie după FCSB - CFR Cluj 1-0

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gigi Becali a oferit prima reacţie, după ce FCSB a învins-o cu 1-0 pe CFR Cluj. Patronul roş-albaştrilor a declarat că nu a avut emoţii în derby-ul cu trupa lui Andrea Mandorlini, fiind convins de calitatea echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus la limită în duelul cu CFR Cluj, primul disputat pe arena din Ghencea după o pauză de opt ani. Andrea Compagno a marcat singurul gol al derby-ului, din penalty.

Gigi Becali, prima reacţie după FCSB – CFR Cluj 1-0

Gigi Becali a declarat că CFR Cluj a părut o echipă de Liga a 3-a, în duelul din ultima etapă. Patronul celor de la FCSB a declarat că a privit meciul liniştit, atunci când a văzut că jucătorii săi au posesie. De asemenea, Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Joyskim Dawa, şi i-a mulţumit lui Victor Piţurcă pentru declaraţiile pe care le-a făcut la adresa fundaşului său central, în trecut.

„Nu am avut emoţii, deşi la începutul meciului nu ştiam cum stăm. Şi voiam să ştiu ce poate echipa mea. Când am văzut că mingea e numai la noi, parcă jucam cu o echipă de Divizia C. Nu vreau să îi minimalizez. Trebuie să ne vedem, să nu ne grăbim.

Mingea la noi, fără emoţii. Asta lui Dawa, că i-am dat încredere, trebuie să îi mulţumim şi lui Piţurcă. El a zis că dacă are forţă şi viteză, celelalte se lucrează. Şi i-am dat încredere” ,a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă

Bucurie nebună a roş-albaştrilor, după FCSB – CFR Cluj 1-0

Mihai Stoica a fost lider de galerie după FCSB – CFR Cluj 1-0. Managerul general al celor al vicecampioanei s-a bucurat copios alături de galerie după ce echipa pe care o reprezintă s-a impus împotriva formației antrenate de Andrea Mandorlini.

După fluierul de final al meciului dintre FCSB și CFR Cluj, fanii au început sărbătoarea în Ghencea. Aceștia au fost foarte fericiți după ce echipa favorită a marcat cu o victorie revenirea pe stadionul „Steaua”, casa Clubului Sportiv al Armatei.

La finalul partidei, pe lângă jucătorii care s-au bucurat alături de fani, în centrul atenției a fost Mihai Stoica. Acesta s-a urcat în peluză, alături de fani, dar și de liderul galeriei „roș-albastre”, Gheorghe Mustață. De asemenea, fotbaliștii pregătiți de Elias Charalambous s-au fotografiat alături de fani, pentru a înrăma momentul revenirii în Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii vicecampioanei s-au mobilizat încă dinaintea partidei cu CFR Cluj. Aceștia au cumpărat toate biletele puse la vânzare de către oficialii „roș-albaștrilor” și au doborât astfel recordul de asistență de pe stadionul Steaua. În Ghencea, la partida din etapa a 4-a a Ligii 1 au fost prezenți 28,519 de fani.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și