Închide meniul

Neymar şi Marco Verratti nu mai sunt doriţi la PSG! Luis Enrique le-a transmis că nu se va baza pe ei în acest sezon

Alex Masgras Publicat: 9 august 2023, 22:11

Reclamă
Neymar şi Marco Verratti nu mai sunt doriţi la PSG! Luis Enrique le-a transmis că nu se va baza pe ei în acest sezon

Neymar şi Marco Verratti nu mai sunt doriţi la PSG

Neymar şi Marco Verratti / Profimedia

Neymar şi Marco Verratti nu mai sunt doriţi la PSG! Vara agitată continuă la Paris. După „telenovela” Mbappe, problemele la campioana din Ligue 1 continuă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Franţa anunţă că Luis Enrique şi Luis Campos, consilierul formaţiei de pe Parc des Princes, au avut întâlniri private cu cinci jucători de la PSG pentru a îi anunţa că nu intră în planurile antrenorului spaniol pentru acest sezon.

Neymar şi Marco Verratti nu mai sunt doriţi la PSG! Luis Enrique le-a transmis că nu se va baza pe ei în acest sezon

Situaţia tensionată de la PSG continuă. Rmcsport.bfmtv.com anunţă că Neymar şi Marco Verratti nu mai sunt doriţi la formaţia de pe Parc des Princes. Potrivit sursei mai sus menţionate, Luis Enrique şi Luis Campos s-au întâlnit cu cinci jucători pentru a le transmite că nu mai fac parte din planurile echipei pentru sezonul care stă să înceapă.

Neymar şi Verratti nu s-au antrenat marţi şi nici nu au fost prezenţi la ziua media organizată în cursul zilei de miercuri. Neymar ar fi simţit un disconfort la antrenamentul de luni, în timp ce Verratti ar avea bătăi de cap cu un virus. De asemenea, nici Kylian Mbappe, cel care a anunţat că nu îşi va prelungi contractul care expiră la finalul sezonului, nu a participat la ziua media.

Pe lângă Neymar şi Verratti, Enrique şi Campos s-au mai întâlnit cu alţi trei jucători: Renato Sanches, Hugo Ekitike şi Juan Bernat, toţi cei cinci jucători fiind încurajaţi să îşi găsească echipă şi să plece de la Paris în această vară.

Reclamă

PSG va debuta în noul sezon din Ligue 1 la finalul acestei săptămâni. Sâmbătă seară, pe Parc des Princes vine Lorient, pentru meciul din prima etapă a noului sezon. Rămâne de văzut dacă îi vom vedea pe Neymar şi Verratti în meciul cu Lorient, jucători pe care i-am văzut în partida amicală contra echipei lui Dan Petrescu, de săptămâna trecută.

PSG a şters şi ultima urmă a lui Kylian Mbappe din club

PSG a şters şi ultima urmă a lui Kylian Mbappe din club. Campioana Franţei a luat decizia de a dezlipi toate posterele cu starul francez, de la stadionul Parc de Princes, după ce acesta a refuzat să-şi prelungească înţelegerea în această vară.

Kylian Mbappe a fost exclus din lotul celor de la PSG, ca urmare a deciziei de a nu-şi mai prelungi contractul. Acesta nu a efectuat stagiul de pregătire de vară alături de restul lotului francezilor şi s-a antrenat separat.

Reclamă 4 / 0/3

La stadionul Parc de Princes, bannerele cu Kylian Mbappe au început să fie înlăturate, semn că starul francez a intrat definitiv în dizgraţiile oficialilor clubului.

De asemenea, la magazinele oficiale ale campioanei Franţei, tricoul de joc al lui Kylian Mbappe nu mai este pus la vânzare. Nici alte obiecte, inscripţionate cu numele campionului mondial, nu se mai găsesc la magazinele celor de la PSG.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată 10:23 Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei! Primele meciuri sunt la 17:20 9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out 9:41 Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: „Discutăm despre un rapidist 100%” 9:11 „Îl are exemplu pe Tănase!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 8:57 Xabi Alonso nu se opreşte după ce a intrat în istoria fotbalului cu Bayer Leverkusen: „Băieţii mei merită tripla” 8:30 Veşti proaste pentru FCSB şi Rapid! Anunţul făcut de Farul Constanţa în legătură cu Louis Munteanu” 8:22 „Aşa i-a promis lui Gigi!” Cum ar putea reveni Florin Tănase la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul 0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League Vezi toate știrile
Citește și