Închide meniul

PSG a şters şi ultima urmă a lui Kylian Mbappe din club! Decizia luată de campioana Franţei

Viviana Moraru Publicat: 8 august 2023, 21:31

Reclamă
PSG a şters şi ultima urmă a lui Kylian Mbappe din club! Decizia luată de campioana Franţei

PSG şterge şi ultima urmă a lui Kylian Mbappe din club

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

PSG a şters şi ultima urmă a lui Kylian Mbappe din club. Campioana Franţei a luat decizia de a dezlipi toate posterele cu starul francez, de la stadionul Parc de Princes, după ce acesta a refuzat să-şi prelungească înţelegerea în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a fost exclus din lotul celor de la PSG, ca urmare a deciziei de a nu-şi mai prelungi contractul. Acesta nu a efectuat stagiul de pregătire de vară alături de restul lotului francezilor, şi s-a antrenat separat.

PSG a şters şi ultima urmă a lui Kylian Mbappe din club

La stadionul Parc de Princes, bannerele cu Kylian Mbappe au început să fie înlăturate, semn că starul francez a intrat definitiv în dizgraţiile oficialilor clubului.

De asemenea, la magazinele oficiale ale campioanei Franţei, tricoul de joc al lui Kylian Mbappe nu mai este pus la vânzare. Nici alte obiecte, inscripţionate cu numele campionului mondial, nu se mai găsesc la magazinele celor de la PSG.

Reclamă

Oficialii de la PSG au fost extrem de nemulţumiţi de decizia lui Kylian Mbappe de a nu-şi mai prelungi contractul cu gruparea franceză. Aceştia sunt convinşi însă că starul francez s-a înţeles cu Real Madrid, echipă care l-a dorit cu insitenţă încă din sezonul trecut.

Şeicii lui PSG i-au mai făcut o ofertă, recent, lui Mbappe, însă aceasta a fost refuzată de asemenea de starul francez. Atacantul încă nu s-a decis în privinţa viitorului lui, iar de când a fost exclus din lot de către PSG, nu a oferit nicio declaraţie în spaţiul public.

Reclamă 4 / 0/3

PSG va debuta în noul sezon de Ligue 1 pe 12 august, într-un meci cu Lorient, fără Kylian Mbappe în lot.

Real Madrid, gata să facă o ofertă colosală pentru Kylian Mbappe

Real Madrid e gata să facă o ofertă colosală pentru Kylian Mbappe. „Galacticii” sunt dispuşi să plătească suma de 200 de milioane de euro, în schimbul atacantului francez, însă pun şi o condiţie pentru a forţa transferul acestuia.

Conform cotidianului L’Equipe, citat de presa din Spania, Florentino Perez e pe cale să facă prima ofertă, din această vară, pentru Kylian Mbappe. 180 de milioane de euro e gata să plătească preşedintele „galacticilor”, în schimbul atacantului francez.

Suma s-ar ridica chiar la 200 de milioane de euro, în cazul în care Kylian Mbappe respectă cerinţa specială a celor de la Real Madrid.

Sursa citată mai sus anunţă că „galacticii” vor ca Kylian Mbappe să declare public că îşi doreşte să plece de la PSG. După ce a fost scos din lot, starul francez nu a avut nicio declaraţie publică.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și