Închide meniul

Neymar şi Marco Verratti nu mai sunt doriţi la PSG! Luis Enrique le-a transmis că nu se va baza pe ei în acest sezon

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 9 august 2023, 22:11

Neymar şi Marco Verratti nu mai sunt doriţi la PSG! Luis Enrique le-a transmis că nu se va baza pe ei în acest sezon

Neymar şi Marco Verratti nu mai sunt doriţi la PSG

Neymar şi Marco Verratti / Profimedia

Neymar şi Marco Verratti nu mai sunt doriţi la PSG! Vara agitată continuă la Paris. După „telenovela” Mbappe, problemele la campioana din Ligue 1 continuă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Franţa anunţă că Luis Enrique şi Luis Campos, consilierul formaţiei de pe Parc des Princes, au avut întâlniri private cu cinci jucători de la PSG pentru a îi anunţa că nu intră în planurile antrenorului spaniol pentru acest sezon.

Neymar şi Marco Verratti nu mai sunt doriţi la PSG! Luis Enrique le-a transmis că nu se va baza pe ei în acest sezon

Situaţia tensionată de la PSG continuă. Rmcsport.bfmtv.com anunţă că Neymar şi Marco Verratti nu mai sunt doriţi la formaţia de pe Parc des Princes. Potrivit sursei mai sus menţionate, Luis Enrique şi Luis Campos s-au întâlnit cu cinci jucători pentru a le transmite că nu mai fac parte din planurile echipei pentru sezonul care stă să înceapă.

Neymar şi Verratti nu s-au antrenat marţi şi nici nu au fost prezenţi la ziua media organizată în cursul zilei de miercuri. Neymar ar fi simţit un disconfort la antrenamentul de luni, în timp ce Verratti ar avea bătăi de cap cu un virus. De asemenea, nici Kylian Mbappe, cel care a anunţat că nu îşi va prelungi contractul care expiră la finalul sezonului, nu a participat la ziua media.

Pe lângă Neymar şi Verratti, Enrique şi Campos s-au mai întâlnit cu alţi trei jucători: Renato Sanches, Hugo Ekitike şi Juan Bernat, toţi cei cinci jucători fiind încurajaţi să îşi găsească echipă şi să plece de la Paris în această vară.

Reclamă

PSG va debuta în noul sezon din Ligue 1 la finalul acestei săptămâni. Sâmbătă seară, pe Parc des Princes vine Lorient, pentru meciul din prima etapă a noului sezon. Rămâne de văzut dacă îi vom vedea pe Neymar şi Verratti în meciul cu Lorient, jucători pe care i-am văzut în partida amicală contra echipei lui Dan Petrescu, de săptămâna trecută.

PSG a şters şi ultima urmă a lui Kylian Mbappe din club

PSG a şters şi ultima urmă a lui Kylian Mbappe din club. Campioana Franţei a luat decizia de a dezlipi toate posterele cu starul francez, de la stadionul Parc de Princes, după ce acesta a refuzat să-şi prelungească înţelegerea în această vară.

Kylian Mbappe a fost exclus din lotul celor de la PSG, ca urmare a deciziei de a nu-şi mai prelungi contractul. Acesta nu a efectuat stagiul de pregătire de vară alături de restul lotului francezilor şi s-a antrenat separat.

Reclamă 4 / 0/3

La stadionul Parc de Princes, bannerele cu Kylian Mbappe au început să fie înlăturate, semn că starul francez a intrat definitiv în dizgraţiile oficialilor clubului.

De asemenea, la magazinele oficiale ale campioanei Franţei, tricoul de joc al lui Kylian Mbappe nu mai este pus la vânzare. Nici alte obiecte, inscripţionate cu numele campionului mondial, nu se mai găsesc la magazinele celor de la PSG.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și