Închide meniul

Daniel Pancu a vorbit despre cele mai tari beții din cariera de fotbalist: „Nu le-am combinat niciodată”

Alex Ioniță Publicat: 10 august 2023, 15:42

Reclamă
Daniel Pancu a vorbit despre cele mai tari beții din cariera de fotbalist: Nu le-am combinat niciodată”

Daniel Pancu a vorbit despre cele mai tari beții din cariera de fotbalist

Daniel Pancu /Mediafax Foto / Leczki Jozsi

Daniel Pancu a vorbit despre cele mai tari beții din cariera de fotbalist. Actualul selecționer al echipei naționale U21 a făcut dezvăluiri incredibile din cariera sa de fotbalist și a dezvăluit una dintre activitățile preferate din perioadele în care nu trebuia să joace vreun meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu a devenit selecționerul echipei naționale U21, după prestația rușinoasă de la Campionatul European de Tineret, care a fost organizat de România și de Georgia. Cu Emil Săndoi pe bancă, „tricolorii mici” nu au reușit să marcheze niciun gol la turneul final și au terminat grupa cu un singur punct, după 0-0 cu Croația, în ultima etapă a grupei.

Daniel Pancu a vorbit despre cele mai tari beții din cariera de fotbalist. Unde s-a distrat cel mai tare

Daniel Pancu a vorbit despre unele momente din cariera de fotbalist, legate de consumul de alcool. Acesta a dezvăluit că se distra cel mai bine alături de jucătorii lui Chelsea, dar a avut și o „distracție” alături de Gabi Tamaș, unul dintre fotbaliștii cunoscuți pentru astfel de activități.

„Am avut una cu Tamaș. S-a lăsat și cu un incident atunci, când am sărit la cap. A fost mai mult o prostie din partea mea, dar nu se va mai repeta niciodată. Oricum, a doua zi a fost ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic cu el.

Dar cea mai tare a fost la Londra, cu cei de la Chelsea, foarte puternici. Acolo este și zona lor, se cunoaște foarte bine faptul că englezii sunt buni și la asta. Ca ei pot să mai fie în Rusia, Ucraina, poate și în Polonia sau în alte țări pe aici prin est.

Reclamă

Exact cum a spus Klopp, că fotbaliștii de pe vremea noastră beau și fumau ca dracii și acuma nici nu trebuie să-i controlezi, pentru că sunt toți țiplă. Este și o altă concurență, altfel de antrenamente și alte sume”, a spus Daniel Pancu, pentru fanatik.ro.

Daniel Pancu nu a combinat niciodată sportul cu „șprițul”

Chiar dacă a recunoscut că uneori petrecea până dimineața, Pancu a menționat că nu a combinat niciodată nopțile lungi cu antrenamentele, indiferent la ce echipă s-a aflat. Totuși, actualul selecționer U21 a spus că anumiți colegi practicau acest lucru, dar a susținut că această „cultură” a dispărut din lumea fotbalului.

„Acum nu mai poți fizic să reziști să mergi la restaurant până dimineața și apoi să mergi direct la antrenament. E imposibil la nivelul de acum. Eu când eram obosit, nu mergeam la antrenament. Îi spuneam direct antrenorului de ce nu puteam să ajung. Sportul era sport și restaurantul era restaurant. Nu le-am combinat niciodată.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut colegi care au reușit, dar la mine cred că și pe psihic a fost un nu la așa ceva. Era important să te duci odihnit la antrenament. Erau unii fotbaliști care dacă nu luau câte un pahar de ceva nu se simțeau bine, nu puteau, ăsta era “secretul” lor. Deci diferă de la un individ la altul, dar e important să te pui în slujba echipei și să-i spui antrenorului cum te simți”, a mai spus Pancu, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” Vezi toate știrile
Citește și