Închide meniul

Victor Becali, după FCSB – Nordsjaelland 0-0: „E greu de remarcat cineva. Au avut un om în plus, trebuiau să insiste”

Bogdan Stănescu Publicat: 11 august 2023, 0:24

Reclamă
Victor Becali, după FCSB – Nordsjaelland 0-0: „E greu de remarcat cineva. Au avut un om în plus, trebuiau să insiste

Victor Becali, după FCSB - Nordsjaelland 0-0: "E greu de remarcat cineva"

Victor Becali, într-un interviu / As.ro

Victor Becali a vorbit după FCSB – Nordsjaelland 0-0. Fostul agent de jucători nu a putut remarca pe nimeni de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali a subliniat că FCSB ar fi trebuit să forţeze din minutul 60, atunci când Nordsjaelland a rămas în 10 oameni.

Victor Becali, după FCSB – Nordsjaelland 0-0: „E greu de remarcat cineva”

Important e că nu s-a luat gol, ăsta e cel mai important lucru.

E păcat că au avut 30 de minute un om în plus şi ar fi trebuit să insiste.

S-a văzut că e greu. E greu de remarcat cineva. Ocazia lui Compagno… Ar fi trebuit să insiste mai mult.

Reclamă

Când nu iei gol este bine. Să dea gol (n.r.: la retur)”, a declarat Victor Becali pentru digisport.ro după FCSB – Nordsjaelland 0-0.

„Lui Sepsi îi va fi greu acolo”

Victor Becali a vorbit şi despre celelalte meciuri ale echipelor româneşti în Conference League de joi seară.

Rezultat bun pentru Farul, dar lui Sepsi îi va fi greu acolo. Mă aşteptam mai mult de la Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

E important pentru el. Lui Hagi totdeauna i-au plăcut fotbaliştii. Budescu e un fotbalist”, a mai spus Victor Becali.

Ilie Dumitrescu, ironic la adresa lui Gigi Becali după FCSB – Nordsjaelland 0-0: „Nu mai poţi să dai un mesaj?”

Ilie Dumitrescu, ironic la adresa lui Gigi Becali după FCSB – Nordsjaelland 0-0. În minutul 61 a ieşit Andrea Compagno şi a intrat Valentin Gheorghe.

Schimbarea respectivă a fost criticată de Ilie Dumitrescu. El a considerat că Valentin Gheorghe nu putea aduce niciun plus şi că ar fi trebuit introdus tot un atacant.

FCSB a părut o echipă preocupată de faza defensivă, a fost rezervată pe faza ofensivă. În minutul 60, n-am înțeles schimbarea asta, e o schimbare la care nu se aștepta nimeni. Ai om în plus și schimbi numărul nouă? Nu mai poți să dai un mesaj, nu mai poți să comunici?

Vali Gheorghe nu a mai jucat de mult timp, nu putea să aducă un plus. Adversarul a fost superior. E un rezultat pozitiv.

Aici trebuiau să-și intre în rol liderii echipei, te așteptai de la un Olaru, de la Coman, de la Tavi Popescu. Eu cred că dacă mențineam aceeași organizare pe faza defensivă, puteam înscrie la o acțiune cu Compagno. E important să ai un atacant, mai ales cu om în plus”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru digisport.ro.

Andrea Compagno a izbucnit nervos după ce a fost schimbat! A lovit cu piciorul un scaun. Ce i-a făcut lui Charalambous

Andrea Compagno a izbucnit nervos după ce a fost schimbat în FCSB – Nordsjaelland. Atacantul italian a fost schimbat de Elias Charalambous în minutul 61 cu Valentin Gheorghe.

Reclamă

Andrea Compagno a fost vizibil nemulţumit de faptul că a fost scos din teren. În momentul schimbării, Compagno a avut o atitudine nervoasă în momentul în care s-a salutat cu Elias Charalambous. Compagno a bătut puternic palma cu antrenorul principal din acte de la FCSB.

Mai mult, după ce şi-a salutat colegii, Compagno a lovit cu piciorul un scaun de pe banca de rezerve. După ce a marcat cu CFR Cluj, fotbalistul celor de la FCSB a tratat un subiect sensibil, după ce a fost întrebat dacă se simte apreciat la FCSB, în condițiile în care patronul echipei nu i-a mai acordat încrederea necesară.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” Vezi toate știrile
Citește și