Închide meniul

Ilie Dumitrescu, ironic la adresa lui Gigi Becali după FCSB – Nordsjaelland 0-0: „Nu mai poţi să dai un mesaj?”

Bogdan Stănescu Publicat: 10 august 2023, 23:54

Reclamă
Ilie Dumitrescu, ironic la adresa lui Gigi Becali după FCSB – Nordsjaelland 0-0: „Nu mai poţi să dai un mesaj?

Ilie Dumitrescu, ironic la adresa lui Gigi Becali după FCSB - Nordsjaelland 0-0

Ilie Dumitrescu, într-un studio de televiziune / Instagram

Ilie Dumitrescu, ironic la adresa lui Gigi Becali după FCSB – Nordsjaelland 0-0. În minutul 61 a ieşit Andrea Compagno şi a intrat Valentin Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Schimbarea respectivă a fost criticată de Ilie Dumitrescu. El a considerat că Valentin Gheorghe nu putea aduce niciun plus şi că ar fi trebuit introdus tot un atacant.

Ilie Dumitrescu, ironic la adresa lui Gigi Becali după FCSB – Nordsjaelland 0-0: „Nu mai poţi să dai un mesaj?”

FCSB a părut o echipă preocupată de faza defensivă, a fost rezervată pe faza ofensivă. În minutul 60, n-am înțeles schimbarea asta, e o schimbare la care nu se aștepta nimeni. Ai om în plus și schimbi numărul nouă? Nu mai poți să dai un mesaj, nu mai poți să comunici?

Vali Gheorghe nu a mai jucat de mult timp, nu putea să aducă un plus. Adversarul a fost superior. E un rezultat pozitiv.

Aici trebuiau să-și intre în rol liderii echipei, te așteptai de la un Olaru, de la Coman, de la Tavi Popescu. Eu cred că dacă mențineam aceeași organizare pe faza defensivă, puteam înscrie la o acțiune cu Compagno. E important să ai un atacant, mai ales cu om în plus”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru digisport.ro.

Reclamă

Marius Şumudică, mesaj tranşant după FCSB – Nordsjaelland 0-0: „Are şanse minime la calificare! E un rezultat pozitiv!”

Marius Şumudică a transmis un mesaj tranşant, după ce FCSB a remizat cu Nordsjaelland, scor 0-0, în duelul din preliminariile Conference League. Antrenorul este de părere că rezultatul înregistrat de roş-albaştrii este unul pozitiv, având în vedere că vicecampioana nu a avut niciun şut pe poartă.

Marius Şumudică a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la Nordsjaelland. Acesta a declarat că danezii au arătat personalitate, fără să tragă de timp atunci când au rămas în inferioritate numerică.

De asemenea, Marius Şumudică a subliniat faptul că FCSB nu a avut niciun şut pe poartă, într-un meci pe care l-a disputat pe teren propriu, cu stadionul plin. Acesta s-a declarat convins de faptul că returul din Danemarca va fi unul infernal pentru roş-albaştri.

Reclamă 4 / 0/3

„Cu stadionul plin să nu ai o ocazie”

Au întâlnit o echipă bună. Chiar dacă au jucat cu un om în minus, nu au tras de timp. Respectă fotbalul, au ieşit numai cu construcţie din apărare. Înseamnă personalitate, chiar dacă fundaşul eliminat a fost imatur.

Rar mi-a fost dat să văd doi mijlocaşi ca ai lor. Nu este posibil să n-ai şut pe poartă, în superioritate numerică. Cu stadionul plin, să n-ai ocazie.

N-avem talie, n-avem nimic. Calitatea lor e net superioară, e un rezultat pozitiv. Şansele FCSB-ului de a se califica sunt foarte mici.

S-au accidentat trei jucători de la ei, au rămas şi cu unul în minus, şi tot nu s-a văzut diferenţa.

La FCSB apar probleme musculare, în început de campionat. La Şut, Băluţă, Miculescu. Valentin Gheorghe nu a jucat niciun minut. Au fost nevoiţi să-l introducă”, a declarat Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Andrea Compagno a izbucnit nervos după ce a fost schimbat! A lovit cu piciorul un scaun. Ce i-a făcut lui Charalambous

Andrea Compagno a izbucnit nervos după ce a fost schimbat în FCSB – Nordsjaelland. Atacantul italian a fost schimbat de Elias Charalambous în minutul 61 cu Valentin Gheorghe.

Andrea Compagno a fost vizibil nemulţumit de faptul că a fost scos din teren. În momentul schimbării, Compagno a avut o atitudine nervoasă în momentul în care s-a salutat cu Elias Charalambous. Compagno a bătut puternic palma cu antrenorul principal din acte de la FCSB.

Reclamă

Mai mult, după ce şi-a salutat colegii, Compagno a lovit cu piciorul un scaun de pe banca de rezerve. După ce a marcat cu CFR Cluj, fotbalistul celor de la FCSB a tratat un subiect sensibil, după ce a fost întrebat dacă se simte apreciat la FCSB, în condițiile în care patronul echipei nu i-a mai acordat încrederea necesară.

Patronul şi staff-ul tehnic să fie mulţumiţi de mine”

„Cred că suntem pe drumul bun, trebuie să mergem înainte. E normal, muncim să fim titulari. Avem lotul mare, staff-ul tehnic face deciziile. Trebuie să fim profesionişti, oricât intrăm trebuie să dăm totul. 

(Reporter: Te simţi apreciat?) E ciudat, dar nu mă gândesc la asta. Patronul şi staff-ul tehnic să fie mulţumiţi de mine. E normal ca fiecare jucător să intre de la început, dar jucăm la fiecare trei zile. Poate se încearcă menajarea energiei. Cred că cel mai important e să fim pregătiţi şi să dăm totul.

CFR e o echipă foarte bună, cu antrenor foarte bun. Au schimbat mult de anul trecut. O să fie în lupta la titlu

Suporterii sunt foarte foarte frumoşi, a fost important să le facem cadou această victorie. Sunt foarte fericit că a fost golul meu. Victoria aduce victorii, trebuie să continuăm aşa.”, a spus Andrea Compagno pentru sursa citată.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” Vezi toate știrile
Citește și