Închide meniul

Andrea Compagno a izbucnit nervos după ce a fost schimbat! A lovit cu piciorul un scaun. Ce i-a făcut lui Charalambous

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 august 2023, 23:29

Reclamă
Andrea Compagno a izbucnit nervos după ce a fost schimbat! A lovit cu piciorul un scaun. Ce i-a făcut lui Charalambous

Andrea Compagno a izbucnit nervos după ce a fost schimbat

Captură Pro TV

Andrea Compagno a izbucnit nervos după ce a fost schimbat în FCSB – Nordsjaelland. Atacantul italian a fost schimbat de Elias Charalambous în minutul 61 cu Valentin Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost vizibil nemulţumit de faptul că a fost scos din teren. În momentul schimbării, Compagno a avut o atitudine nervoasă în momentul în care s-a salutat cu Elias Charalambous. Compagno a bătut puternic palma cu antrenorul principal din acte de la FCSB.

Andrea Compagno a izbucnit nervos după ce a fost schimbat

Mai mult, după ce şi-a salutat colegii, Compagno a lovit cu piciorul un scaun de pe banca de rezerve. După ce a marcat cu CFR Cluj, fotbalistul celor de la FCSB a tratat un subiect sensibil, după ce a fost întrebat dacă se simte apreciat la FCSB, în condițiile în care patronul echipei nu i-a mai acordat încrederea necesară.

De asemenea, Andrea Compagno a vorbit despre victoria din meciul cu CFR Cluj, la partida în care FCSB a revenit pe stadionul Steaua.  Totodată, acesta a vorbit și despre suporterii echipei, cărora le-a mulumit pentru susținere.

„Cred că suntem pe drumul bun, trebuie să mergem înainte. E normal, muncim să fim titulari. Avem lotul mare, staff-ul tehnic face deciziile. Trebuie să fim profesionişti, oricât intrăm trebuie să dăm totul.

Reclamă

(Reporter: Te simţi apreciat?) E ciudat, dar nu mă gândesc la asta. Patronul şi staff-ul tehnic să fie mulţumiţi de mine. E normal ca fiecare jucător să intre de la început, dar jucăm la fiecare trei zile. Poate se încearcă menajarea energiei. Cred că cel mai important e să fim pregătiţi şi să dăm totul.

CFR e o echipă foarte bună, cu antrenor foarte bun. Au schimbat mult de anul trecut. O să fie în lupta la titlu

Suporterii sunt foarte foarte frumoşi, a fost important să le facem cadou această victorie. Sunt foarte fericit că a fost golul meu. Victoria aduce victorii, trebuie să continuăm aşa.”, a spus Andrea Compagno, potrivitdigisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Crainicul de la stadionul Steaua, un nou discurs viral înaintea partidei cu Nordsjaelland

Crainicul de la stadionul Steaua a avut un nou discurs viral înaintea partidei cu Nordsjaelland. Acesta a evitat să pronunţe numele echipei lui Elias Charalambous.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la derby-ul cu CFR Cluj. Atunci, după golul marcat de Andrea Compagno, crainicul a spus că golul a fost marcat de „roş-albaştrii”.

Bună seara și bine ați venit la meciul dintre roș-albaștri și Nordsjaelland. Vă urăm un călduros bun venit, în special oaspeților noștri din Danemarca. Vă rugăm să sprijiniți îndemnul UEFA la respect pentru jucători, arbitri, oficiali și suporteri. 

De asemenea, rasismul și xenofobia nu își au locul în fotbal. Vă rugăm să sprijiniți inițiativa noastră ca fotbalul să spună NU rasismului și xenofobiei.

Să ne bucurăm de meciul din această seară. Suntem aici pentru a vedea un fotbal de nivel înalt. Vă dorim vizionare plăcută!„, a fost discursul crainicului de la stadionul Steaua, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și