Închide meniul
NEWS ALERT

Ofertă uriaşă primită de Gigi Becali pentru a vinde FCSB: „E un american cu origini româneşti!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 august 2023, 13:30

Reclamă
Ofertă uriaşă primită de Gigi Becali pentru a vinde FCSB: „E un american cu origini româneşti!

Ofertă uriaşă primită de Gigi Becali pentru a vinde FCSB. A dat răspunsul final chiar înaintea meciului cu Nordsjaelland

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Ofertă uriaşă primită de Gigi Becali pentru a vinde FCSB. Patronul vicecampioanei României a dezvăluit că are pe masă o propunere de a renunţa la pachetul majoritar de acţiuni. Un om de afaceri american, cu origini româneşti, îşi doreşte să preia clubul din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a dezvăluit că oferta a primit-o chiar înainte de FCSB – Nordsjaelland, scor 0-0, care s-a disputat în Ghencea. După ce s-a sfătuit cu membrii familiei, milionarul român a decis să nu îi dea curs.

Ofertă uriaşă primită de Gigi Becali pentru a vinde FCSB

Gigi Becali a mai avut şi în trecut oferte de a renunţa la echipă. Chiar a purtat negocieri cu Simion Apreutese, dar acestea s-au împotmolit în momentul în care latifundiarul din Pipera şi-a mărit pretenţiile financiare de la 25 de milioane de euro la 40 de milioane!

Ieri înainte de meci am avut o ofertă de la un american, 50 de milioane de euro. Am zis nu o dau echipa. Bine, oferta am avut-o cu vreo 2 săptămâni înainte, am zis stai puțin cu gândul să o dau. Au zis copiii, tată dacă dai echipa ce o să faci tu, tu numai la biserică mergi, altceva nu, la botez nu mergi, la nunți nu mergi, concediu nu mergi, ce o să faci cu banii?

Și am zis când m-a sunat ieri nu o dau că nu vor copiii. Mi-a zis domnul Becali, spune un preț. Care să nu o mai refuze copiii. Dar să o dai, nu să te joci cu noi, e un român, un american care are origini românești, copiii lui doar puțin, unul dintre copii e disperat cu FCSB-ul, spun să le zic 100, dacă le zic 100 și dacă zic că dau, ce mă fac? Mă fac de rușine. Atunci am zis, bă nu mai. Mai ales că și duhovnicul meu a zis nu, nu vreau”, a dezvăluit patronul FCSB-ului la fanatik.ro.

Reclamă

FCSB are un lot estimat a valora 32.65 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Căpitanul Darius Olaru este jucătorul cea mai mai mare cotă de piaţă, 5.3 milioane de euro.

FCSB – Nordsjaelland 0-0

FCSB a remizat cu Nordsjaelland în turul 3 preliminar din Conference League. Meciul de pe Stadionul Steaua a început cu o veste proastă pentru FCSB. Unul dintre titularii echipei, Adrian Şut, s-a accidentat chiar la încălzire şi a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu. Compagno a trimis primul şut spre poartă încă din minutul 2, dar fără precizie, apoi Târnovanu a intervenit bine la lovitura de cap a lui Frese, din minutul 5.

După o primă repriză echilibrată, partea secundă a avut un moment culminant în minutul 60, când Adamo Nagalo a primit al doilea cartonaş galben – după o intervenţie la Octavian Popescu – fiind eliminat. Cu avantajul unui jucător în plus, bucureştenii au cerut de două ori penalti, la Olaru şi Djokovic, însă arbitrul muntenegrean Boskovic nu a acordat nimic. Nygren a trimis în bară o lovitură liberă în minutul 90+3, iar FCSB încheie meciul fără să trimită nici un şut pe spaţiul porţii.

Reclamă 4 / 0/3

Returul se joacă în Danemarca, joi, 17 august.

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunovic – Ov. Popescu, Djokovic (Edjouma 74), Olaru – Cordea (Octavian Popescu 46), Compagno (Valentin Gheorghe 61), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

NORDSJAELLAND: A. Hansen – Villadsen, Nagalo, Jensen-Abbew (Marxen 82), Frese – Diomande, Tverskov, Bocha (D. Svensson 49) – Nuamah (Coulibaly 82), Ingvartsen (Nygren 56), Osman (Antman 56). ANTRENOR: Johannes Hoff Thorup

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:35 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (ora 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” 8:36 Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali şi pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul aşteptat în Gruia 0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
Vezi toate știrile
Citește și