Închide meniul
NEWS ALERT

Ofertă uriaşă primită de Gigi Becali pentru a vinde FCSB: „E un american cu origini româneşti!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 august 2023, 13:30

Reclamă
Ofertă uriaşă primită de Gigi Becali pentru a vinde FCSB: „E un american cu origini româneşti!

Ofertă uriaşă primită de Gigi Becali pentru a vinde FCSB. A dat răspunsul final chiar înaintea meciului cu Nordsjaelland

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Ofertă uriaşă primită de Gigi Becali pentru a vinde FCSB. Patronul vicecampioanei României a dezvăluit că are pe masă o propunere de a renunţa la pachetul majoritar de acţiuni. Un om de afaceri american, cu origini româneşti, îşi doreşte să preia clubul din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a dezvăluit că oferta a primit-o chiar înainte de FCSB – Nordsjaelland, scor 0-0, care s-a disputat în Ghencea. După ce s-a sfătuit cu membrii familiei, milionarul român a decis să nu îi dea curs.

Ofertă uriaşă primită de Gigi Becali pentru a vinde FCSB

Gigi Becali a mai avut şi în trecut oferte de a renunţa la echipă. Chiar a purtat negocieri cu Simion Apreutese, dar acestea s-au împotmolit în momentul în care latifundiarul din Pipera şi-a mărit pretenţiile financiare de la 25 de milioane de euro la 40 de milioane!

Ieri înainte de meci am avut o ofertă de la un american, 50 de milioane de euro. Am zis nu o dau echipa. Bine, oferta am avut-o cu vreo 2 săptămâni înainte, am zis stai puțin cu gândul să o dau. Au zis copiii, tată dacă dai echipa ce o să faci tu, tu numai la biserică mergi, altceva nu, la botez nu mergi, la nunți nu mergi, concediu nu mergi, ce o să faci cu banii?

Și am zis când m-a sunat ieri nu o dau că nu vor copiii. Mi-a zis domnul Becali, spune un preț. Care să nu o mai refuze copiii. Dar să o dai, nu să te joci cu noi, e un român, un american care are origini românești, copiii lui doar puțin, unul dintre copii e disperat cu FCSB-ul, spun să le zic 100, dacă le zic 100 și dacă zic că dau, ce mă fac? Mă fac de rușine. Atunci am zis, bă nu mai. Mai ales că și duhovnicul meu a zis nu, nu vreau”, a dezvăluit patronul FCSB-ului la fanatik.ro.

Reclamă

FCSB are un lot estimat a valora 32.65 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Căpitanul Darius Olaru este jucătorul cea mai mai mare cotă de piaţă, 5.3 milioane de euro.

FCSB – Nordsjaelland 0-0

FCSB a remizat cu Nordsjaelland în turul 3 preliminar din Conference League. Meciul de pe Stadionul Steaua a început cu o veste proastă pentru FCSB. Unul dintre titularii echipei, Adrian Şut, s-a accidentat chiar la încălzire şi a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu. Compagno a trimis primul şut spre poartă încă din minutul 2, dar fără precizie, apoi Târnovanu a intervenit bine la lovitura de cap a lui Frese, din minutul 5.

După o primă repriză echilibrată, partea secundă a avut un moment culminant în minutul 60, când Adamo Nagalo a primit al doilea cartonaş galben – după o intervenţie la Octavian Popescu – fiind eliminat. Cu avantajul unui jucător în plus, bucureştenii au cerut de două ori penalti, la Olaru şi Djokovic, însă arbitrul muntenegrean Boskovic nu a acordat nimic. Nygren a trimis în bară o lovitură liberă în minutul 90+3, iar FCSB încheie meciul fără să trimită nici un şut pe spaţiul porţii.

Reclamă 4 / 0/3

Returul se joacă în Danemarca, joi, 17 august.

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunovic – Ov. Popescu, Djokovic (Edjouma 74), Olaru – Cordea (Octavian Popescu 46), Compagno (Valentin Gheorghe 61), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

NORDSJAELLAND: A. Hansen – Villadsen, Nagalo, Jensen-Abbew (Marxen 82), Frese – Diomande, Tverskov, Bocha (D. Svensson 49) – Nuamah (Coulibaly 82), Ingvartsen (Nygren 56), Osman (Antman 56). ANTRENOR: Johannes Hoff Thorup

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și