Închide meniul

FCSB – Nordsjaelland 0-0. Roş-albaştrii nu au putut câştiga cu un om în plus. Danezii au avut o bară în prelungiri!

Alex Ioniță Publicat: 10 august 2023, 23:20 / Actualizat: 11 august 2023, 8:45

Reclamă
FCSB – Nordsjaelland 0-0. Roş-albaştrii nu au putut câştiga cu un om în plus. Danezii au avut o bară în prelungiri!

FCSB - Nordsjaelland 0-0

Darius Olaru, în FCSB - Nordsjaelland 0-0 / Hepta

FCSB – Nordsjaelland 0-0. Elevii lui Elias Charalambous au încheiat la egalitate primul meci din „dubla” cu Nordsjaelland, din turul 3 preliminar al Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul de pe Stadionul Steaua a început cu o veste proastă pentru FCSB. Unul dintre titularii echipei, Adrian Şut, s-a accidentat chiar la încălzire şi a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu. Compagno a trimis primul şut spre poartă încă din minutul 2, dar fără precizie, apoi Târnovanu a intervenit bine la lovitura de cap a lui Frese, din minutul 5.

După o primă repriză echilibrată, partea secundă a avut un moment culminant în minutul 60, când Adamo Nagalo a primit al doilea cartonaş galben – după o intervenţie la Octavian Popescu – fiind eliminat. Cu avantajul unui jucător în plus, bucureştenii au cerut de două ori penalti, la Olaru şi Djokovic, însă arbitrul muntenegrean Boskovic nu a acordat nimic. Nygren a trimis în bară o lovitură liberă în minutul 90+3, iar FCSB încheie meciul fără să trimită nici un şut pe spaţiul porţii. Returul se joacă în Danemarca, joi, 17 august.

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunovic – Ov. Popescu, Djokovic (Edjouma 74), Olaru – Cordea (Octavian Popescu 46), Compagno (Valentin Gheorghe 61), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

NORDSJAELLAND: A. Hansen – Villadsen, Nagalo, Jensen-Abbew (Marxen 82), Frese – Diomande, Tverskov, Bocha (D. Svensson 49) – Nuamah (Coulibaly 82), Ingvartsen (Nygren 56), Osman (Antman 56). ANTRENOR: Johannes Hoff Thorup

Reclamă

FCSB – Nordsjaelland 0-0 LIVE TEXT

Final de meci! FCSB – Nordsjaelland s-a încheiat 0-0!

Min. 90+3: Bară pentru Nordsjaelland! Nygren a executat în bara transversală o lovitură liberă de la 20 de metri.

Min. 74: Schimbare la FCSB! Edjouma a intrat în locul cu Djokovic.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 72: Damjan Djokovic a cerut un penalty după ce a fost împins în careu de Jensen. La faza anterioară, şi Olaru i-a spus arbitrului că trebuia să dicteze penalty.

Min. 68: Nuamah a avut o incursiune pe partea stângă şi a încercat să îl surprindă pe Târnovanu cu un şut la colţul scurt. Portarul român a fost atent şi a respins în corner.

Min. 61: Schimbare la FCSB! A ieşit Andrea Compagno, a intrat Valentin Gheorghe.

Min. 60: Nordsjaelland joacă cu un om în minus, după ce Nagalo a fost eliminat după un fault asupra lui Octavian Popescu.

Min. 46: A început a doua repriză. A ieşit Cordea, a intrat Octavian Popescu.

Min 45+1: FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ! FCSB şi Nordsjaelland se află la egalitate, după o repriză echilibrată.

Min. 28: Ocazie Nordsjaelland. Nuamah a şutat de la 16 metri, dar mingea a trecut pe lângă poarta lui Târnovanu.

Reclamă

Min. 5: Ocazie mare Nordsjaelland! Târnovanu a scos fantastic o lovitură de cap.

Min. 2: Prima acţiune a celor de la FCSB! Florinel Coman i-a pasat lui Compagno, dar şutul atacantului italian a a fost pe spaţiul porţii.

INFO! Adrian Şut s-a accidentat la încălzire şi a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu.

Min.1: A început partida!

FCSB – Nordsjaelland, LIVE TEXT, 21:30 | Echipele de start

Echipele de start:

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Olaru, Ovidiu Popescu, Djokovic – Cordea, Compagno, Coman

Rezerve: Vlad, Crețu, Panțîru, Haruț, Oct. Popescu, Lixandru, Edjouma, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Ngezana, Radaslavescu

Antrenor: Elias Charalambous

Nordsjaelland: Hansen – Villadsen, Nagalo, Jensen-Abbew, Frese – Diomande, Tverskov, Bocha – Nuamah, Invartsen, Osman

Rezerve: Eriksson – Nygren, M. Hansen, Marxen, Hey, Sertdemir, Antman, Svensson, Coulibaly, Schandorff, Barslund, Munchk

Antrenor: Johannes Hoff Thorup

Formația pregătită în prezent de Elias Charalambous nu are totuși amintiri plăcute din întâlnirile recente cu echipele din Danemarca. În sezonul trecut, în grupele UEFA Conference League, vicecampioana pregătită la momentul respectiv de Nicolae Dică a pierdut ambele partide cu cei de la Silkeborg, cu scorul de 0-5, scor care a fost înregistrat atât în Danemarca cât și la București.

Totuși, în ultimii ani, cei de la FCSB au un bilanț pozitiv împotriva formațiilor daneze. Actuala vicecampioană stă mai bine la capitolul întâlniri directe împotriva celor de la Copenhaga și Aalborg. Cu actuala campioană a țării nordice, FCSB s-a întâlnit în cadrul grupelor UEFA Europa League, în sezonul 2012/2013. Atunci, un meci s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în timp ce a doua partidă s-a încheiat cu victoria „roș-albaștrilor” cu scorul de 1-0, după un autogol al lui Sigurdsson.

„Roș-albaștrii” s-au întâlnit cu cei de la Aalborg tot în grupele UEFA Europa League, de această dată în sezonul 2014/2015. Atunci, prima partidă dintre FCSB și danezi s-a încheiat cu scorul de 0-1. Totuși, al doilea meci a fost unul excepțional pentru formația pregătită la acel moment de Costel Gâlcă. Partida s-a încheiat cu scorul de 6-0 în favoarea actualei vicecampioane. Atunci, pentru „roș-albaștrii” au marcat Lucian Sânmărtean, Raul Rusescu, de două ori și Claudiu Keșeru, de 3 ori.

De cealaltă parte, pentru cei de la Nordsjaelland, partida cu FCSB va fi primul duel împotriva unei formații din România. Totuși, aceștia au o echipă puternică datorită academiilor care produc an de an jucători foarte valoroși, peste nivelul Ligii 1.

Elias Charalambous, încrezător înainte de FCSB – Nordsjaelland: „De ce să nu poată fi bătuţi? Avem o echipă foarte bună”

„Jucătorii sunt în formă bună, au demonstrat-o în ultimele meciuri, în special în ultimul joc.
Mâine (n.r. astăzi) e un alt joc, unul diferit. Sunt, de fapt, două jocuri, unul care începe mâine şi celălalt de săptămâna viitoare, în Danemarca.

Jucăm cu o echipă bună, au jucători de calitate, atât tineri, cât şi jucători cu experienţă. Am analizat echipa, repet, e o formaţie bună, dar am încredere în băieţii mei, şi noi suntem o echipă bună.

Jucăm pe acelaşi stadion ca şi cu CFR, suntem fericiţi că vom avea fanii alături de noi. Au creat o atmosferă foarte frumoasă. De ce să nu poată fi bătuţi? Avem o echipă foarte bună şi cu siguranţă credem că ne putem califica, acesta este obiectivul”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare partidei cu danezii de la Nordsjaelland.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și