Închide meniul

Ce a putut să răspundă cea mai cunoscută amantă din România atunci când a fost întrebată de unde are bani

Antena Sport Publicat: 11 august 2023, 18:37

Reclamă
Ce a putut să răspundă cea mai cunoscută amantă din România atunci când a fost întrebată de unde are bani

Vica Blochina

Vica Blochina/ Instagram Vica Blochina

S-a aflat ce a putut să răspundă cea mai cunoscută amantă din România, atunci când a fost întrebată de unde are bani. Vica Blochina a răspuns ironic, dezvăluind că sursa sa de venit îi „cade din cer”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Piţurcă. Cei doi au împreună şi un fiu, pe nume Edan, care în prezent locuieşte alături de tatăl lui.

Ce a putut să răspundă cea mai cunoscută amantă din România atunci când a fost întrebată de unde are bani

Vica Blochina a fost întrebată despre modul în care îşi câştigă existenţa. Fosta balerină de la Melody a răbufnit şi a oferit un răspuns ironic. Aceasta a declarat că banii îi „cad din cer”.

De asemenea, Vica a mai spus că este chibzuită în ceea ce priveşte banii ei, şi a învăţat să nu mai cheltuie atât de mult.

De unde am bani? Îmi cad din cer! Banii mei îmi cad din cer! Deci, dorm noaptea și când mă trezesc… mă uit stânga dreapta și văd noaptea bani lângă. Am eu o înțelegere foarte bună cu cel de Sus. Ce întrebare e asta? Tu de ce nu ai bani?

Reclamă

Sunt perioade când mănânc o bomboană. Sunt perioade și perioade. Pe bune, frigiderul la mine este gol. Înainte când mergeam la magazin cheltuiam una-două bani, acum nu mai cheltui bani. Acum dacă îmi este foame iau un cub de gheață în gură, se umple stomacul cu apă și gata… am mâncat!”, a declarat Vica Blochina, în cadrul propriei sale emisiuni de pe Youtube.

Cea mai cunoscută amantă din România a răbufnit

Cea mai cunoscută amantă din România a răbufnit la adresa femeilor care îşi fac iubiţi mai tineri. Vica Blochina e de părere că aceste relaţii nu au niciun viitor.

Vica Blochina a dat două motive pentru care unele femei preferă să aibă iubiţi mai tineri.

Reclamă 4 / 0/3

„O prietenă foarte bună a stat în relație cu un băiat, ea având 50, el 22. Ai nevoie de cineva foarte tânăr lângă tine. Că ea îl pedepsește, ea țipă, ea îl ceartă, îi cumpără haine… Deci ea ia toate deciziile, ea decide, precum mama.

Mai este o categorie de femei care sunt în vârstă, care caută puștani de 18, 19 ani, hormonul tânăr…Alea care sunt disperate să rămână veșnic tinere au nevoie de băieți foarte tineri ca să le mențină tinerețea veșnică.

Tu îți imaginezi că femeia are 50 și ceva de ani și el are 19… Păi, dacă era o femeie cu viață normală de familie, nu se uita la unul de 19 ani. Dacă ea se uită la unul de 19 ani, înseamnă că ei îi place modul ăla de viață, cu ieșiri, vacanțe, cluburi„, a spus Vica Blochina într-un podcast.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și