Închide meniul

Cele trei echipe din Liga 1 care-l vor pe Valentin Gheorghe! Ce cere FCSB în schimbul jucătorului

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2023, 21:23

Reclamă
Cele trei echipe din Liga 1 care-l vor pe Valentin Gheorghe! Ce cere FCSB în schimbul jucătorului

Cele trei echipe din Liga 1 care l vor pe Valentin Gheorghe

Valentin Gheorghe, în timpul unui antrenament la FCSB/ Profimedia

S-a aflat care sunt cele trei echipe din Liga 1 care îl vor pe Valentin Gheorghe. Jucătorul a intrat în dizgraţiile lui Gigi Becali, după evoluţia din duelul tur cu Nordsjaelland, şi va pleca de la echipă în această vară. Mihai Stoica a dezvăluit unde poate ajunge mijlocaşul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Gheorghe a fost rezervă în duelul cu Nordsjaelland şi a fost trimis în teren în minutul 61, în locul lui Andrea Compagno.

Cele trei echipe din Liga 1 care-l vor pe Valentin Gheorghe

Mihai Stoica a anunţat că UTA, U Cluj şi Petrolul sunt cu ochii pe Valentin Gheorghe, şi vor să-l transfere pe acesta în actuala perioadă de mercato. MM a dezvăluit că FCSB nu este dispusă să-l cedeze pe mijlocaş sub formă de împrumut.

Astfel, echipa care va vrea să-l transfere pe Valentin Gheorghe va trebui să-l cumpere definitiv de la FCSB.

Se interesează de Vali Gheorghe UTA, U Cluj și Petrolul. Cine plătește poate discuta apoi cu jucătorul. Nu-l dăm împrumut. Nu mai dăm fotbaliști gratis, împrumut, nu se poate. Toată lumea s-a obișnuit să vină să împrumute de la noi și, dacă se poate, să-i folosească pe acei fotbaliști împotriva noastră și să ne și bată”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Valentin Gheorghe mai are contract cu FCSB până în vara lui 2026. Jucătorul cotat la 550.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, a revenit la formaţia roş-albastră în această vară, după ce sezonul trecut a fost împrumutat la Umraniyespor.

Vali Gheorghe a reacționat, după ce a fost criticat de Gigi Becali

Vali Gheorghe a reacționat, după ce a fost criticat de Gigi Becali. Fotbalistul legitimat la FCSB a intrat în teren la partida cu Nordsjaelland, iar evoluția sa a fost criticată de patronul „roș-albaștrilor”.

Fotbalistul celor de la FCSB a fost criticat de către Gigi Becali după evoluția din partida cu Nordsjaelland. Latifundiarul din Pipera a anunțat că fotbalistul poate pleca de la echipă, iar acum acesta a oferit o reacție după declarațiile patronului.

Reclamă 4 / 0/3

„Am mai multe oferte momente momentan. Asta e acum, vom vedea! Dacă o să fie ceva, să reziliez, să am discuții, ceva, o să vorbesc”, a spus Vali Gheorghe pentru iamsport.ro.

Vali Gheorghe a ajuns la FCSB în toamna anului 2021, de la Astra Giurgiu, pentru suma de 250.000 de euro. De atunci, a adunat 31 de partide în tricoul „roș-albaștrilor” și a reușit să marcheze 7 goluri și să ofere 3 pase decisive.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
13
mai
22:29
Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare
13
mai
22:10
Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare
13
mai
22:09
Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor
13
mai
22:05
Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi
Vezi toate știrile
Citește și