Închide meniul

Vali Gheorghe a reacționat, după ce a fost criticat de Gigi Becali. Ce a spus atacantul despre o posibilă reziliere

Alex Ioniță Publicat: 11 august 2023, 20:04

Reclamă
Vali Gheorghe a reacționat, după ce a fost criticat de Gigi Becali. Ce a spus atacantul despre o posibilă reziliere

Vali Gheorghe a reacționat, după ce a fost criticat de Gigi Becali

Vali Gheorghe / Profimedia

Vali Gheorghe a reacționat, după ce a fost criticat de Gigi Becali. Fotbalistul legitimat la FCSB a intrat în teren la partida cu Nordsjaelland, iar evoluția sa a fost criticată de patronul „roș-albaștrilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana României a remizat cu danezii de la Nordsjaelland, pe stadionul din Ghencea, scor 0-0. Partida a contat pentru prima manșă a „dublei” din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Astfel, calificarea se va juca în Danemarca, pe 17 august.

Vali Gheorghe a reacționat, după ce a fost criticat de Gigi Becali: „Am mai multe oferte”

Fotbalistul celor de la FCSB a fost criticat de către Gigi Becali după evoluția din partida cu Nordsjaelland. Latifundiarul din Pipera a anunțat că fotbalistul poate pleca de la echipă, iar acum acesta a oferit o reacție după declarațiile patronului.

„Am mai multe oferte momente momentan. Asta e acum, vom vedea! Dacă o să fie ceva, să reziliez, să am discuții, ceva, o să vorbesc”, a spus Vali Gheorghe pentru iamsport.ro.

Vali Gheorghe a ajuns la FCSB în toamna anului 2021, de la Astra Giurgiu, pentru suma de 250.000 de euro. De atunci, a adunat 31 de partide în tricoul „roș-albaștrilor” și a reușit să marcheze 7 goluri și să ofere 3 pase decisive.

Reclamă

De la revenirea din împrumut, Vali Gheorghe a adunat 3 meciuri sub comanda lui Elias Charalambous. Acesta a jucat 30 de minute în amicalul cu Anderlecht, 21 de minute în meciul cu FC U Craiova 1948 și 30 de minute în ultima partidă jucată de vicecampioană, cu danezii de la Nordsjaelland.

În sezonul trecut a fost împrumutat la Umraniyespor, acolo unde a jucat 26 de meciuri, a marcat 2 goluri și a oferit o pasă decisivă. În momentul de față, jucătorul de 26 de ani este cotat la 550.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2019, în perioada în care evolua pentru Astra Giurgiu. Atunci era cotat la 1,1 milioane de euro. În cariera sa a jucat pentru: Astra Giurgiu, CS Afumați, FCSB și Umraniyespor.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, atac la jucători după FCSB – Nordsjaelland 0-0

„Nu sunt mulțumit, am jucat 30 de minute cu om în plus și nu am dat gol. E mare diferență de calitate. Singurul nostru noroc e că nu sunt marcatori la ei. Dar pasează mingea în stilul Barcelona. Chiar să pasezi în halul ăsta?

Cordea a fost în minus în prima repriză, Gheorghe în repriza secundă. Gheorghe zici că era de pe altă planetă. Dar el nici n-a mai jucat de mult. De Cordea nu știu ce să zic.

Compagno nu a avut nicio realizare. O să vorbesc cu el să stea în picioare, nu doar pe jos. Eu zic că am jucat extraordinar ca să scoatem acest rezultat. Ei joacă prea bine. Returul? Doar dacă vrea Dumnezeu ne calificăm. Altfel nu ai cum. Cum să le dai gol? Noi am luat toată smântâna din ei în această seară, poate…

Mi-a plăcut în special Pantea. El e certitudine. Fundașii au jucat extraordianar, mi-a plăcut și Ovidiu Popescu. Uite, Olaru nu mi-a plăcut. Aștept să fie fotbalist, să nu mai dea pase la adversar. El doar aleargă. Coman mi-a plăcut, i-a dat pasă lui Cordea în prima repriză. Dar dacă el, Cordea, dormea”, a spus Gigi Becali, pentru orangesport.ro.

De asemenea, latifundiarul a menționat, la o zi după meci, că Vali Gheorghe ar putea pleca de la FCSB:

„S-a greșit acolo cu Vali Gheorghe. Nu l-am știut. Nu cred că va mai primi vreo șansă, îl vor vreo două-trei echipe. Numai el va pleca. La Edjouma vedem dacă pleacă la Bari”, a spus Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” Vezi toate știrile
Citește și