Închide meniul
Foto

Fosta iubită a lui George Clooney şi Christian Vieri se iubeşte cu un român mai tânăr cu 15 ani decât ea

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 august 2023, 17:32

Reclamă
Fosta iubită a lui George Clooney şi Christian Vieri se iubeşte cu un român mai tânăr cu 15 ani decât ea

Fosta iubită a lui George Clooney şi Christian Vieri se iubeşte cu un român mai tânăr cu 15 ani decât ea

Instagram Elisabetta Canalis

Fosta iubită a lui George Clooney şi Christian Vieri se iubeşte cu un român mai tânăr cu 15 ani decât ea. Elisabetta Canalis a avut relaţii, în trecut, cu George Clooney şi cu Christian Vieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 44 de ani, Elisabetta Canalis se iubeşte cu Georgian Cîmpeanu, un luptător de kickiboxing în vârstă de 29 de ani. Cei doi şi-au oficializat relaţia, iar superbul fotomodel a pus imagini pe reţelele de socializare. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU ELISABETTA CANALIS ÎN GALERIA FOTO)

Fosta iubită a lui George Clooney şi Christian Vieri se iubeşte cu un român mai tânăr cu 15 ani decât ea

Elisabetta Canalis a început relaţia cu luptătorul de origine română la doar 3 luni după ce a divorţat de soţul său, medicul Brian Perri. Georgian Cîmpeanu este un luptător de origine română ce locuieşte la Milano. Acesta s-a mutat în Italia alături de familia sa la vârsta de 6 ani.

Christian Vieri, fostul iubit al Elisabettei Canalis,  dezvăluiri de senzație

Fostul internațional italian a făcut spectacol într-un interviu pentru Marca. A vorbit despre cele mai încinse momente pe care le-a trăit. „Bobo” Vieri nu se ascunde după deget când vine vorba de aventurile avute în perioada în care juca pentru Juventus, Inter și Lazio.

Mi-au fost atribuite multe escapade cu femei, în acei ani. Trebuie să fiu sincer, puține au fost inventate. Aproape tot ce ați citit în presă era adevărat. Multe dintre fetele pe care le vedeți în filme sau la televizor au făcut cunoștință cu ‘Bomber’. De la 18 ani, au fost puține zile de abstinență. 

Reclamă

Am iubit-o numai pe Elisabetta Canalis. Pot spune că a fost dragostea vieții mele. Este singura care merită să fie menționată acum„, a declarat fostul atacant pentru jurnaliștii spanioli.

Vieri a jucat un singur sezon pentru Juventus. A câștigat titlul în Serie A și a fost transferat imediat de Atletico Madrid. Nu a rezistat mai mult în Spania.

La Juventus totul era profesionist. În schimb, în Madrid ieșeam în fiecare seară. Toți jucătorii ieșeau în oraș, doar nu era să rămân eu singur în casă. În orice caz, am fost cel mai bun marcator. Dar ieșeam să iau cina la ore târzii, apoi mă opream să și beau ceva„, a continuat Vieri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:05
LIVE TEXTReal Madrid – Alaves se joacă ACUM! Ianis Hagi este titular pe Santiago Bernabeu! Ocazie uriaşă ratată de român
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul Vezi toate știrile
Citește și