Închide meniul

Răzvan Oaidă, ratare uriaşă în Rapid – Petrolul! Mijlocaşul a fost blocat incredibil de Zima

Alex Masgras Publicat: 13 august 2023, 22:41

Reclamă
Răzvan Oaidă, ratare uriaşă în Rapid – Petrolul! Mijlocaşul a fost blocat incredibil de Zima

Răzvan Oaidă, ratare uriaşă în Rapid - Petrolul

Răzvan Oaidă, ratare uriaşă în Rapid - Petrolul / Captură Orange Sport

Răzvan Oaidă, ratare uriaşă în Rapid – Petrolul. Mijlocaşul ajuns în această vară în Giuleşti a avut şansa de a deschide scorul în derby-ul cu „lupii galbeni”, dar a ratat incredibil din câţiva metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zima, portarul celor de la Petrolul Ploieşti, a reuşit să respingă şutul din interiorul careului de şase metri al fostului jucător de la FCSB. Rapid şi Petrolul se întâlnesc în derby-ul etapei cu numărul 5 din Liga 1.

Răzvan Oaidă, ratare uriaşă în Rapid – Petrolul

Update: Din nefericire pentru Răzvan Oaidă, pe lângă ratarea uriaşă, mijlocaşul a fost şi autorul autogolului care i-a adus în avantaj pe „lupii galbeni”.

Finalul primei reprize din Giuleşti a fost unul alert. După bara celor de la Petrolul, Rapidul a avut un gol al lui Funsho, anulat din cauza unui fault comis de Dugandzic.

În minutul 43, Răzvan Oaidă a avut o şansă uriaşă de a înscrie. Mingea a ajuns în careul de şase metri, dar fostul mijlocaş de la FCSB nu l-a putut învinge pe Zima. Portarul Petrolului a respins balonul în corner, iar scorul a rămas 0-0.

Reclamă

Răzvan Oaidă a ajuns la Rapid în această vară, el semnând un contract valabil pe următoarele două sezoane cu formaţia din Giuleşti. Cotat la 550.000 de euro pe transfermarkt.com, mijlocaşul a evoluat în ultimele patru sezoane la FCSB, echipă de care s-a despărţit la finalul sezonului trecut. El a ajuns la Rapid din postura de jucător liber de contract.

Mircea Lucescu, în tribune la Rapid – Petrolul

Mircea Lucescu se află în tribune la Rapid – Petrolul. Antrenorul celor de la Dinamo Kiev s-a întreţinut minute bune cu Dan Şucu, acţionatul majoritar al celor de la Rapid. Mircea Lucescu va reveni în Giuleşti, atunci când Dinamo Kiev va juca în turul al treilea preliminar din Conference League meciul cu Aris Salonic.

Mircea Lucescu nu a fost singurul VIP prezent în tribună la Rapid – Petrolul. Mihai Stoichiţă a stat alături de Anghel Iordănescu. Galeriile celor două rivale au făcut spectacol în peluze.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii celor două rivale au afişat, în startul partidei, scenografii. Giuleştenii i-au ironizat pe rivali şi cu un banner. „V-aţi pus traista în spinare şi aţi plecat în deplasare„, au scris aceştia. În replică, fanii Petrolului au avut un derapaj şi au afişat o scenografie cu tentă rasistă, în care era înfăţişat personajul negativ din Batman, Scarecrow. Aceştia au dat cu fumigene, iar partida a fost întreruptă câteva minute.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai Vezi toate știrile
Citește și