Închide meniul

Răzvan Oaidă, ratare uriaşă în Rapid – Petrolul! Mijlocaşul a fost blocat incredibil de Zima

Alex Masgras Publicat: 13 august 2023, 22:41

Reclamă
Răzvan Oaidă, ratare uriaşă în Rapid – Petrolul! Mijlocaşul a fost blocat incredibil de Zima

Răzvan Oaidă, ratare uriaşă în Rapid - Petrolul

Răzvan Oaidă, ratare uriaşă în Rapid - Petrolul / Captură Orange Sport

Răzvan Oaidă, ratare uriaşă în Rapid – Petrolul. Mijlocaşul ajuns în această vară în Giuleşti a avut şansa de a deschide scorul în derby-ul cu „lupii galbeni”, dar a ratat incredibil din câţiva metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zima, portarul celor de la Petrolul Ploieşti, a reuşit să respingă şutul din interiorul careului de şase metri al fostului jucător de la FCSB. Rapid şi Petrolul se întâlnesc în derby-ul etapei cu numărul 5 din Liga 1.

Răzvan Oaidă, ratare uriaşă în Rapid – Petrolul

Update: Din nefericire pentru Răzvan Oaidă, pe lângă ratarea uriaşă, mijlocaşul a fost şi autorul autogolului care i-a adus în avantaj pe „lupii galbeni”.

Finalul primei reprize din Giuleşti a fost unul alert. După bara celor de la Petrolul, Rapidul a avut un gol al lui Funsho, anulat din cauza unui fault comis de Dugandzic.

În minutul 43, Răzvan Oaidă a avut o şansă uriaşă de a înscrie. Mingea a ajuns în careul de şase metri, dar fostul mijlocaş de la FCSB nu l-a putut învinge pe Zima. Portarul Petrolului a respins balonul în corner, iar scorul a rămas 0-0.

Reclamă

Răzvan Oaidă a ajuns la Rapid în această vară, el semnând un contract valabil pe următoarele două sezoane cu formaţia din Giuleşti. Cotat la 550.000 de euro pe transfermarkt.com, mijlocaşul a evoluat în ultimele patru sezoane la FCSB, echipă de care s-a despărţit la finalul sezonului trecut. El a ajuns la Rapid din postura de jucător liber de contract.

Mircea Lucescu, în tribune la Rapid – Petrolul

Mircea Lucescu se află în tribune la Rapid – Petrolul. Antrenorul celor de la Dinamo Kiev s-a întreţinut minute bune cu Dan Şucu, acţionatul majoritar al celor de la Rapid. Mircea Lucescu va reveni în Giuleşti, atunci când Dinamo Kiev va juca în turul al treilea preliminar din Conference League meciul cu Aris Salonic.

Mircea Lucescu nu a fost singurul VIP prezent în tribună la Rapid – Petrolul. Mihai Stoichiţă a stat alături de Anghel Iordănescu. Galeriile celor două rivale au făcut spectacol în peluze.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii celor două rivale au afişat, în startul partidei, scenografii. Giuleştenii i-au ironizat pe rivali şi cu un banner. „V-aţi pus traista în spinare şi aţi plecat în deplasare„, au scris aceştia. În replică, fanii Petrolului au avut un derapaj şi au afişat o scenografie cu tentă rasistă, în care era înfăţişat personajul negativ din Batman, Scarecrow. Aceştia au dat cu fumigene, iar partida a fost întreruptă câteva minute.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și