Închide meniul
NEWS ALERT

Dan Şucu face transferul verii: Andrei Borza, la Rapid! Anunţul lui Ioan Becali: „Jucătorul a fost mulţumit!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 august 2023, 12:48

Reclamă
Dan Şucu face transferul verii: Andrei Borza, la Rapid! Anunţul lui Ioan Becali: „Jucătorul a fost mulţumit!

Dan Şucu face transferul verii şi îl aduce pe Andrei Borza la Rapid

Dan Şucu s-a înţeles cu jucătorul lui Gică Hagi / Colaj Hepta

Dan Şucu face transferul verii şi îl aduce pe Andrei Borza la Rapid. Anunţul a fost făcut de Ioan Becali. Acesta a spus că jucătorul a acceptat contractul propus de giuleşteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid s-a înţeles cu Andrei Borza şi mai trebuie doar să ajungă la un numitor comun cu Gică Hagi. Ioan Becali spune că jucătorul de 17 de ani a bătut palma cu giuleştenii.

Dan Şucu face transferul verii: Andrei Borza, la Rapid

Din punctul meu de vedere și al jucătorului, da. Urmează să se pună cluburile de acord. Jucătorul a fost mulțumit de contractul pe care i l-am aranjat cu Rapid. Gică Hagi urmează să vorbească cu Rapid și să se înțeleagă asupra sumei de transfer. 

Cred că după ce Rapid a pierdut aseară îi găsești mai greu acum pentru că dorm, sunt obosiți, dar oricum asta rămăsese. Eu de două zile m-am înțeles cu Rapid, l-am chemat pe Gică și i-am zis că m-am pus de acord să se pună și el de acord”, a spus Ioan Becali pentru fanatik.ro.

Andrei Borza a fost dorit şi de Gigi Becali

Andrei Borza a fost dorit şi de Gigi Becali. Patronul de la FCSB a dezvăluit şi suma pe care ar fi fost dispus să o plătească pentru fundaşul stânag de 17 ani al lui Hagi.

Reclamă

Nu sunt sigur că fac faţă la noi. Mazilu, în locul lui? Poate juca în faţa lui Tavi sau a lui Coman? Niciodată în viaţa lui. Vor juca amândoi în benzi. Borza îmi place, dar nu sunt încă convins că joacă titular la noi, în locul lui Radunovic.

Dacă îl iei cu un milion, risc un milion. El vrea mai mult. Nu merită să dai două milioane şi nu ştii dacă iei 100.000. Mai aşteptăm. Eu dau un milion când cred că valorează 10 milioane de euro. Eu plătesc 10%„, a declarat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat Vezi toate știrile
Citește și