Închide meniul

Gigi Becali a spus ce sumă ar plăti pentru Andrei Borza: „Mazilu nu poate juca niciodată în viaţa lui în faţa lui Coman”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iulie 2023, 13:24

Reclamă
Gigi Becali a spus ce sumă ar plăti pentru Andrei Borza: Mazilu nu poate juca niciodată în viaţa lui în faţa lui Coman”

Gigi Becali a spus ce sumă ar plăti pentru Andrei Borza

Andrei Borza, în tricoul Farului / Profimedia Images

Gigi Becali a spus ce sumă ar plăti pentru transferul lui Andrei Borza. Fulham, echipă din Premier League, i-a făcut deja lui Gică Hagi o ofertă de 2,3 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul de la FCSB a precizat că ar da aceşti bani pe Borza în condiţiile în care nu e convins că puştiul-minune al lui Hagi ar juca titular. Totodată, Gigi Becali nu e impresionat de Adrian Mazilu, care a contribuit serios la titlul obţinut de Farul sezonul precedent.

Gigi Becali a spus ce sumă ar plăti pentru transferul lui Andrei Borza

Nu sunt sigur că fac faţă la noi. Mazilu, în locul lui? Poate juca în faţa lui Tavi sau a lui Coman? Niciodată în viaţa lui. Vor juca amândoi în benzi. Borza îmi place, dar nu sunt încă convins că joacă titular la noi, în locul lui Radunovic.

Dacă îl iei cu un milion, risc un milion. El vrea mai mult. Nu merită să dai două milioane şi nu ştii dacă iei 100.000. Mai aşteptăm. Eu dau un milion când cred că valorează 10 milioane de euro. Eu plătesc 10%„, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali, convins că FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea: „Ciolacu le-a dat ordin”

Gigi Becali e convins că FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea. Derby-ul este programat în etapa a doua a noului sezon din Liga 1, dar nu se poate juca pe cel mai mare stadion al ţării.

Reclamă
Reclamă 4

În această vară, Arena Naţională va organiza mai multe concerte, fiind indisponibilă pentru fotbal în perioada 15 iulie – 15 august.

Astfel, FCSB trebuie să găsească un nou stadion pentru a evolua în derby-ul din etapa a doua cu Dinamo. Una dintre variante este stadionul Steaua, iar Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor, este convins că meciul se va putea disputa în Ghencea şi că nu se teme de incidente între fanii FCSB şi CSA Steaua.

Eu cred că vom juca acolo. Au tot făcut figuri. N-am vorbit cu Ciolacu, dar îi voi da un telefon să îi mulţumesc. Am şi eu relaţii sus. Ciolacu le-a dat ordin „bă, am promis şi mă ţin de cuvânt. Am promis lui Becali că avem obligaţia să joace Steaua (n.r. – FCSB) pe Ghencea, rezolvaţi problema!”. 100% o să jucăm în Ghencea. Lor le e frică de Talpan. Îţi dai seama în ce ţară trăim, să îţi fie frică de Talpan. Dacă de Talpan ţi-e frică… Cât e Ciolacu, nu îmi fac griji. Unde să joci? O să jucăm în funcţie de meciuri, Ghencea şi Arcul de Triumf. Şi pe Arena Naţională, meciurile de anvergură.

Reclamă

(n.r. – Nu vă e frică de incidente?) Ce incidente? De ce avem miliţia? Miliţia e să stea ca în Franţa. Ce e aia incidente? Eşti cuminte, îţi vezi de treaba ta. Eşti vagabond, miliţia, te arestează, puşcărie! Ce incidente? Mă apuc să fac şi eu incidente. Facem incidente cu toţii. La Peluza Sud, majoritatea sunt băieţii mai educaţi, cu şcoli. Au ei ce au cu mine, dar nu sunt oameni proşti”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Vlad Chiricheş: „Îl aștept cât vrea, e principala opţiune, e cel mai bun dintre toţi”

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Vlad Chiricheş. Patronul FCSB a precizat că îl aşteaptă în continuare pe internaţionalul român şi o să continue să îl aştepte.

Gigi Becali l-a lăudat pe internaţionalul român. Milionarul a spus că el e cel mai bun fundaş din România.

Mai multe știți voi decât eu. Pe mine mă interesează roadele. Vedem roadele dacă sporesc, întocmai ca la oi. Mai avem nevoie de un jucător. Dacă nu, asta e. Nu luăm orice. Cercetăm, vedem, căutăm un fundaș central. E, bine. Nu, la revedere! Nu mai luăm orice jucător, la duzină, claie peste grămadă. Mai ales că ei sunt mulțumiți de Dawa în cantonament.

Chiricheș trebuie să dea un răspuns. Îl mai aștept cât vrea. E principala opțiune, că e cel mai bun dintre toți. Acum, e vorba de bani. Eu i-am făcut o ofertă lui, ei i-au făcut o contraofertă prin impresari. Impresarul a făcut altele, că ‘domne, că Gigi, ai luat pe el 10 milioane’. Lasă, mă, pui ce am luat. Și eu l-am luat de la Lignitul Oltenia (n.r. Pandurii Tg. Jiu). Eu, și cu 10 milioane, și fără, tot aia. Dar el, la revedere, dacă nu-l luam eu. Cine îl vindea cu 10 milioane? N-a vrut să dea Nicu Badea pe el 500.000.

Chiricheș e un om extraordinar, el nu zice nu. Am vorbit, am înțeles că ar vrea să revină în România, mai mult pentru familie, pentru copii. A făcut milioane, că e băiat strângăreț, are capul pe umeri. A făcut 15-20 de milioane, că strânge banii. Omul vrea să se retragă cu familia, să le dea educație ortodoxă copiilor. Așa am înțeles”, a declarat Gigi Becali, într-o întâlnire cu jurnaliştii.

Fulham oferă 2,3 milioane de euro pentru Andrei Borza

Conform thesun.co.uk, Fulham e dispusă să ofere aproximativ 2,3 milione de euro în schimbul fundaşului de 17 ani. Sursa citată notează faptul că Borza este monitorizat de câteva luni de către scouterii lui Fulham. Trupa din Premier League nu este singura care a pus ochii pe fundaşul de 17 ani. Şi PSV vrea să-l transfere pe Borza, după cum anunţă presa din Anglia.

Astfel, Fulham, echipă care a încheiat sezonul de Premier League pe locul 10, va avea competiţie serioasă dacă va vrea să-l transfere pe Andrei Borza. Olandezii de la PSV au încheiat sezonul pe locul secund, în spatele campioanei Feyenoord.

În cazul în care se va realiza transferul la Fulham, cotidianul The Sun mai notează faptul că englezii îl vor împrumuta pe Andrei Borza la o echipă din primele cinci ligi din Europa, unde ar putea creşte evoluând constant.

Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:45

VIDEOImagini pentru istorie cu bucuria jucătorilor României după calificarea în optimi la EURO 2024! Sărbătoare de pomină

10:40

Radu Drăguşin, inclus în echipa ideală a fazei grupelor EURO 2024! Performanţă remarcabilă a fundaşului român

10:02

Edi Iordănescu, mesaj de şapte cuvinte în miez de noapte! Reacţia selecţionerului după succesul istoric obţinut la EURO 2024

9:56

Coincidență incredibilă, după 30 de ani! Edi Iordănescu și Ianis Hagi pot scrie istorie, ca tații lor și Generația de Aur

9:43

„Prinţul român!” Ianis Hagi, cerut de urgenţă înapoi la Rangers, după calificarea istorică a României în optimi la EURO 2024

9:01

Căpitanul Cehiei s-a năpustit asupra lui Istvan Kovacs: „Un îngâmfat! A vrut să fie omul meciului!”. Tomas Soucek a izbucnit

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și