Închide meniul
NEWS ALERT

Dan Şucu face transferul verii: Andrei Borza, la Rapid! Anunţul lui Ioan Becali: „Jucătorul a fost mulţumit!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 august 2023, 12:48

Reclamă
Dan Şucu face transferul verii: Andrei Borza, la Rapid! Anunţul lui Ioan Becali: „Jucătorul a fost mulţumit!

Dan Şucu face transferul verii şi îl aduce pe Andrei Borza la Rapid

Dan Şucu s-a înţeles cu jucătorul lui Gică Hagi / Colaj Hepta

Dan Şucu face transferul verii şi îl aduce pe Andrei Borza la Rapid. Anunţul a fost făcut de Ioan Becali. Acesta a spus că jucătorul a acceptat contractul propus de giuleşteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid s-a înţeles cu Andrei Borza şi mai trebuie doar să ajungă la un numitor comun cu Gică Hagi. Ioan Becali spune că jucătorul de 17 de ani a bătut palma cu giuleştenii.

Dan Şucu face transferul verii: Andrei Borza, la Rapid

Din punctul meu de vedere și al jucătorului, da. Urmează să se pună cluburile de acord. Jucătorul a fost mulțumit de contractul pe care i l-am aranjat cu Rapid. Gică Hagi urmează să vorbească cu Rapid și să se înțeleagă asupra sumei de transfer. 

Cred că după ce Rapid a pierdut aseară îi găsești mai greu acum pentru că dorm, sunt obosiți, dar oricum asta rămăsese. Eu de două zile m-am înțeles cu Rapid, l-am chemat pe Gică și i-am zis că m-am pus de acord să se pună și el de acord”, a spus Ioan Becali pentru fanatik.ro.

Andrei Borza a fost dorit şi de Gigi Becali

Andrei Borza a fost dorit şi de Gigi Becali. Patronul de la FCSB a dezvăluit şi suma pe care ar fi fost dispus să o plătească pentru fundaşul stânag de 17 ani al lui Hagi.

Reclamă

Nu sunt sigur că fac faţă la noi. Mazilu, în locul lui? Poate juca în faţa lui Tavi sau a lui Coman? Niciodată în viaţa lui. Vor juca amândoi în benzi. Borza îmi place, dar nu sunt încă convins că joacă titular la noi, în locul lui Radunovic.

Dacă îl iei cu un milion, risc un milion. El vrea mai mult. Nu merită să dai două milioane şi nu ştii dacă iei 100.000. Mai aşteptăm. Eu dau un milion când cred că valorează 10 milioane de euro. Eu plătesc 10%„, a declarat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și