Închide meniul

Salariul colosal la care a renunţat Alexandru Mitriţă, pentru a reveni la Universitatea Craiova: „A lăsat banii pe masă!”

Viviana Moraru Publicat: 16 august 2023, 12:37

Reclamă
Salariul colosal la care a renunţat Alexandru Mitriţă, pentru a reveni la Universitatea Craiova: „A lăsat banii pe masă!

Alexandru Mitriţă, mesaj clar după ce a marcat în victoria din derby-ul Craiovei

Alexandru Mitriţă, în timpul unui meci la Universitatea Craiova/ Profimedia

S-a aflat care a fost salariul colosal la care a renunţat Alexandru Mitriţă, pentru a semna cu Universitatea Craiova. Mihai Rotaru a dezvăluit că mijlocaşul a făcut un sacrificiu pentru a semna cu oltenii, în această vară, renunţând la 2,5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă a revenit la Universitatea Craiova, după ce şi-a încheiat contractul cu New York City, echipă care îl transfera din Bănie în 2019 în schimbul sumei de 8 milioane de euro.

Salariul colosal la care a renunţat Alexandru Mitriţă, pentru a reveni la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a dezvăluit că Alexandru Mitriţă şi-a dorit cu insitenţă că revină la Universitatea Craiova, renunţând chiar şi la salariul colosal, de 2,5 milioane de euro, pe care ar fi putut să-l câştige în străinătate.

De asemenea, patronul oltenilor a mai declarat că Mitriţă este cel mai valoros jucător din Liga 1, având în vedere faptul că a fost vândut pe opt milioane de euro în urmă cu patru sezoane.

„În momentul când a plecat în America, toată perioada din America el a fost cel mai bun jucător și cel mai iubit jucător de la New York. El a fost un jucător special acolo și a plecat pentru că așa și-a dorit și din anumite probleme personale. El a fost cel responsabil cu show-ul la New York.

Reclamă

În Arabia știți foarte bine ce goluri a dat și ce imagine bună avea. Chiar a lăsat pe masă 2,5 milioane salariu ca să se întoarcă la Craiova. Este un jucător care a fost vândut pe 8,5 milioane real când a plecat în afară. Din acest punct de vedere, el nu are cum să nu fie cel mai valoros jucător din SuperLiga”, a declarat Mihai Rotaru, pentru fanatik.ro.

Florin Răducioiu l-a lăudat pe Alexandru Mitriţă

Florin Răducioiu îl ridică în slăvi pe Alexandru Mitriţă. Fostul atacant al naţionalei, care a făcut furori la Mondialul din ’94 alături de generaţia de aur, e impresionat de mijlocaşul Universităţii Craiova.

Alexandru Mitriţă a spart gheaţa şi a marcat primul lui gol pentru Universitatea Craiova din acest sezon. Mitriţă a marcat în minutul 90. Poli Iaşi – Universitatea Craiova s-a încheiat 1-4, după ce Poli Iaşi deschisese scorul în minutul 44.

Reclamă 4 / 0/3

„Mitriţă e senzaţional, a pictat pe teren! A fost inexistent în prima repriză, dar în a doua repriză a fost altceva. E un jucător fantastic. Victoria este 90 la sută datorită lui, datorită a ceea ce a inventat.

Mă încântă acest jucător, are o biomecanică rapidă, tipică jucătorilor scunzi, ca Hagi, Maradona.

Felicitări lui, mi-a plăcut mult de Mitriţă! Craiova a avut multe probleme în atac, dar Mitriţă a luminat jocul”, a declarat Florin Răducioiu pentru primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și