Închide meniul

Florin Răducioiu îl ridică în slăvi pe Alexandru Mitriţă: „Ca Hagi, Maradona”

Bogdan Stănescu Publicat: 13 august 2023, 10:40

Reclamă
Florin Răducioiu îl ridică în slăvi pe Alexandru Mitriţă: „Ca Hagi, Maradona

Florin Răducioiu îl ridică în slăvi pe Alexandru Mitriţă

Alexandru Mitriţă, în timpul unui meci / Profimedia Images

Florin Răducioiu îl ridică în slăvi pe Alexandru Mitriţă. Fostul atacant al naţionalei, care a făcut furori la Mondialul din ’94 alături de generaţia de aur, e impresionat de mijlocaşul Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă a spart gheaţa şi a marcat primul lui gol pentru Universitatea Craiova din acest sezon. Mitriţă a marcat în minutul 90. Poli Iaşi – Universitatea Craiova s-a încheiat 1-4, după ce Poli Iaşi deschisese scorul în minutul 44.

Florin Răducioiu îl ridică în slăvi pe Alexandru Mitriţă: „Ca Hagi, Maradona”

Mitriţă e senzaţional, a pictat pe teren! A fost inexistent în prima repriză, dar în a doua repriză a fost altceva. E un jucător fantastic. Victoria este 90 la sută datorită lui, datorită a ceea ce a inventat.

Mă încântă acest jucător, are o biomecanică rapidă, tipică jucătorilor scunzi, ca Hagi, Maradona.

Felicitări lui, mi-a plăcut mult de Mitriţă! Craiova a avut multe probleme în atac, dar Mitriţă a luminat jocul”, a declarat Florin Răducioiu pentru primasport.ro.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf, după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 1-4: „Nu este uşor să joci împotriva noastră cu un om în minus”

Laurenţiu Reghecampf, după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 1-4. Antrenorul formaţiei din Bănie a vorbit despre victoria echipei sale din meciul din etapa cu numărul 5 a Ligii 1.

Este exact ce v-am spus. Dacă luăm în serios și jucăm la adevărata noastră valoare, nu avem probleme. Dacă nu jucăm ce trebuie, ne facem singuri probleme, cum s-a întâmplat în prima repriză. Nu am fost agresivi, le-am dat foarte multe spații, de asta s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Nu este uşor să joci împotriva noastră cu un om în minus. În repriza a doua s-a văzut o schimbare, a fost totul pozitiv și sunt mulțumit. Puteam să marcăm și mai multe goluri și vom ajunge la nivelul acesta, să marcăm mai multe goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Mitriță este un jucător foarte important. A resimțit ceva în prima repriză, sper să nu fie ceva mai serios. (n.r. despre Mitriţă la naţională) Asta nu e problema mea, noi încercăm să îi antrenăm, să îi punem în valoare. E decizia selecţionerului. Acest lucru nu îl discut niciodată.

(n.r. despre transferuri) Deocamdată, suntem bine, dacă va apărea vreo oportunitate, un jucător care să ne ajute să ridicăm nivelul echipei, vom încerca să-l luăm.

(n.r. despre titlu) Acesta este obiectivul. În fiecare an este acelaşi obiectiv. Vom lupta şi vom încerca să câştigăm fiecare partidă”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, potrivit digisport.ro.

Poli Iaşi – Universitatea Craiova 1-4

Craiovenii au avut o ocazie de a deschide scorul în minutul 4, la o cursă a lui Andrei Ivan care a pasat în careu pentru Markovic, aflat în poziţie centrală, însă acesta a pus latul şi a trimis pe lângă poartă. Apoi meciul s-a jucat pe contre, cu faze de poartă pentru embele echipe. Scorul a fost deschis în minutul 44 de gazde, prin Alin Roman, din lovitură liberă uşor deviată.

Partea secundă a adus un pressing al oltenilor şi un cartonaş roşu pentru căpitanul ieşenilor, Alin Roman, care a primit al doilea galben în minutul 58. Craiova a profitat şi Markovic a egalat în minutul 65, cu o lovitură de cap. Oaspeţii au marcat şi golul al doilea, în minutul 78. Pasă lungă a lui Mitriţă pentru Andrei Ivan, care l-a depăşit pe Florin Ilie şi l-a învins pe Ailenei cu un şut la colţul lung. Acelaşi Alexandru Mitriţă a marcat şi golul de 3-1, în minutul 90, iar Roguljic a făcut 4-1 în minutul 90+4, aducând o victorie clară Craiovei, care îi plasează pe elevii lui Reghecampf pe poziţia a doua în clasament, cu 11 puncte.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 „De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și