Închide meniul

Salariul colosal la care a renunţat Alexandru Mitriţă, pentru a reveni la Universitatea Craiova: „A lăsat banii pe masă!”

Viviana Moraru Publicat: 16 august 2023, 12:37

Reclamă
Salariul colosal la care a renunţat Alexandru Mitriţă, pentru a reveni la Universitatea Craiova: „A lăsat banii pe masă!

Alexandru Mitriţă, mesaj clar după ce a marcat în victoria din derby-ul Craiovei

Alexandru Mitriţă, în timpul unui meci la Universitatea Craiova/ Profimedia

S-a aflat care a fost salariul colosal la care a renunţat Alexandru Mitriţă, pentru a semna cu Universitatea Craiova. Mihai Rotaru a dezvăluit că mijlocaşul a făcut un sacrificiu pentru a semna cu oltenii, în această vară, renunţând la 2,5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă a revenit la Universitatea Craiova, după ce şi-a încheiat contractul cu New York City, echipă care îl transfera din Bănie în 2019 în schimbul sumei de 8 milioane de euro.

Salariul colosal la care a renunţat Alexandru Mitriţă, pentru a reveni la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a dezvăluit că Alexandru Mitriţă şi-a dorit cu insitenţă că revină la Universitatea Craiova, renunţând chiar şi la salariul colosal, de 2,5 milioane de euro, pe care ar fi putut să-l câştige în străinătate.

De asemenea, patronul oltenilor a mai declarat că Mitriţă este cel mai valoros jucător din Liga 1, având în vedere faptul că a fost vândut pe opt milioane de euro în urmă cu patru sezoane.

„În momentul când a plecat în America, toată perioada din America el a fost cel mai bun jucător și cel mai iubit jucător de la New York. El a fost un jucător special acolo și a plecat pentru că așa și-a dorit și din anumite probleme personale. El a fost cel responsabil cu show-ul la New York.

Reclamă

În Arabia știți foarte bine ce goluri a dat și ce imagine bună avea. Chiar a lăsat pe masă 2,5 milioane salariu ca să se întoarcă la Craiova. Este un jucător care a fost vândut pe 8,5 milioane real când a plecat în afară. Din acest punct de vedere, el nu are cum să nu fie cel mai valoros jucător din SuperLiga”, a declarat Mihai Rotaru, pentru fanatik.ro.

Florin Răducioiu l-a lăudat pe Alexandru Mitriţă

Florin Răducioiu îl ridică în slăvi pe Alexandru Mitriţă. Fostul atacant al naţionalei, care a făcut furori la Mondialul din ’94 alături de generaţia de aur, e impresionat de mijlocaşul Universităţii Craiova.

Alexandru Mitriţă a spart gheaţa şi a marcat primul lui gol pentru Universitatea Craiova din acest sezon. Mitriţă a marcat în minutul 90. Poli Iaşi – Universitatea Craiova s-a încheiat 1-4, după ce Poli Iaşi deschisese scorul în minutul 44.

Reclamă 4 / 0/3

„Mitriţă e senzaţional, a pictat pe teren! A fost inexistent în prima repriză, dar în a doua repriză a fost altceva. E un jucător fantastic. Victoria este 90 la sută datorită lui, datorită a ceea ce a inventat.

Mă încântă acest jucător, are o biomecanică rapidă, tipică jucătorilor scunzi, ca Hagi, Maradona.

Felicitări lui, mi-a plăcut mult de Mitriţă! Craiova a avut multe probleme în atac, dar Mitriţă a luminat jocul”, a declarat Florin Răducioiu pentru primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” Vezi toate știrile
Citește și