Închide meniul

Gică Hagi mută pe piaţa transferurilor, după plecarea lui Denis Alibec! Louis Munteanu este la un pas de a reveni la Farul

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 august 2023, 19:01

Reclamă
Gică Hagi mută pe piaţa transferurilor, după plecarea lui Denis Alibec! Louis Munteanu este la un pas de a reveni la Farul

Gică Hagi mută pe piaţa transferurilor, după plecarea lui Denis Alibec

Gică Hagi, la finalul unui meci / Profimediaimages

Gică Hagi mută pe piaţa transferurilor, după plecarea lui Denis Alibec. „Regele” şi-a pierdut golgheterul, dar este pe punctul de a îl readuce la Farul pe Louis Munteanu. Jucătorul în vârstă de 21 de ani a fost providenţial sezonul trecut şi a contribuit din plin la câştigarea titlului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu o cotă de piaţă de 1.4 milioane de euro, Louis Munteanu a marcat 10 goluri şi a oferit 6 pase decisive în cele 29 de meciuri din Liga 1. Acum este aproape de a reveni în tricoul constănţenilor.

Gică Hagi mută pe piaţa transferurilor, după plecarea lui Denis Alibec

Potrivit gsp.ro, negocierile dintre Farul şi Fiorentina sunt aproape de finalizare. Internaţionalul de tineret ar urma să fie din nou împrumutat la echipa lui Gică Hagi. El ar putea să devină „omul de gol” de la campioana Ligii 1.

Louis Munteanu vine după ce mai bun sezon al carierei. Fiorentina l-a cumpărat de la echipa lui Gică Hagi în 2020 pentru 1.7 milioane de euro. Chiar şi aşa, atacantul român nu a jucat niciun meci în Serie A. Nici în acest sezon Munteanu nu l-a convins pe antrenorul Vincenzo Italiano şi a fost anunţat să îşi caute echipă.

Louis Munteanu mai are contract cu toscanii până în vara anului 2025. Şi Rapid a insistat pentru un împrumut al jucătorului de 21 de ani.

Reclamă

În acest moment, Hagi se bazează în ofensivă pe Adrian Mazilu, Rivaldinho, Constantin Budescu, Enes Sali, Luca Andronache şi Alexandru Stoian. Mazilu va pleca în iarnă la Brighton, echipă cu care a semnat deja.

Denis Alibec, mesaj emoţionant pentru Hagi şi foştii colegi de la Farul

Denis Alibec a transmis un mesaj emoţionant pentru Hagi şi foştii colegi de la Farul. Denis Alibec a fost prezentat oficial la Muaither SC.

După ce a fost prezentat oficial în Qatar, Alibec a transmis un mesaj emoţionat pentru foştii săi colegi.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un an incredibil, cel mai frumos capitol din viaţa mea. Vă mulţumesc tuturor pentru că ați fost mereu alături de mine, colegi, antrenori și bineînțeles suporterii care sunt incredibili. Sunt sigur că o ajungeţi în grupe şi că o sa câștigați un nou trofeu.

Eu, cu siguranță, voi fi mereu alături de voi cu inima şi sufletul ! Mulțumesc, Farul Constanţa. Mulțumesc, Peluza Marină. Mulţumesc, Constanţa. Ne vom revedea curând„, a transmis Denis Alibec.

Denis Alibec a reuşit o lovitură financiară şi va încasa 800.000 de dolari pentru cele 8 luni de contract.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce CFR Cluj a marcat 4 goluri în prima repriză a meciului cu Farul! 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:31 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 21:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 4-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-1! Ardelenii îi umilesc pe constănţeni în „finala” pentru locul 2! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro Vezi toate știrile
Citește și