Închide meniul

UTA continuă să facă transferuri! Echipa lui Mircea Rednic a adus al 18-lea jucător în această vară

Alex Masgras Publicat: 17 august 2023, 12:59

Reclamă
UTA continuă să facă transferuri! Echipa lui Mircea Rednic a adus al 18-lea jucător în această vară

UTA continuă să facă transferuri

Aleksandar Vucenovic / Facebook UTA Arad

UTA continuă să facă transferuri! Echipa lui Mircea Rednic a adus al 18-lea jucător în această vară. Atacantul Aleksandar Vucenovic, în vârstă de 25 de ani, este noul atacant al arădenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Austriacul a evoluat ultima oară pentru formaţia Paralimniou, formaţie din liga a doua din Cipru. El a semnat cu „Bătrâna Doamnă” un contract valabil pe următoarele două sezoane şi a devenit al 18-lea jucător adus de arădeni în această vară.

UTA continuă să facă transferuri! Echipa lui Mircea Rednic a adus al 18-lea jucător în această vară

„UTA și atacantul austriac Aleksandar Vucenovic au ajuns astăzi la un acord asupra unui contract valabil pentru următoarele două sezoane.

Atacantul în vârstă de 25 de ani, născut pe 10 octombrie 1997, măsoară 1.88 m și vine din Cipru, de la EN Paralimniou. În sezonul trecut din prima ligă cipriotă a evoluat în 36 de jocuri, a înscris 9 goluri și a oferit 3 pase decisive, iar în două jocuri din Cupa Ciprului, a punctat o dată.

Crescut la juniorii celor de la ASK Wilhelmsburg, a mai trecut în carieră pe la St. Pölten(Austria), SKF Sered(Serbia), FC Haka(Finlanda) și Zeljeznicar(Bosnia și Herțegovina).

Reclamă
Reclamă 4

Bun venit, Aleksandar și cât mai multe goluri în tricoul roș-alb!”, au anunţat arădenii pe uta-arad.ro.

Pentru UTA Arad urmează meciul de pe stadionul Ion Oblemenco împotriva Universităţii Craiova. După primele patru etape, echipa lui Mircea Rednic are patru puncte. În ultimul meci a obţinut şi prima victorie a sezonului, pe teren propriu, cu Poli Iaşi, scor 1-0.

Claudiu Keșeru este gata de o nouă provocare. Atacantul poate ajunge în Serie C

Potrivit informațiilor oferite de tuttoc.com, formația italiană Taranto, din a 3-a divizie a fotbalului italian, s-a interesat de serviciile atacantului român. Oficialii respectivului club îl vad pe Keșeru drept un fotbalist cu mare experiență, atât la nivel de club, cât și la nivel internațional.

Reclamă 4 / 0/3

„Un atacant cu o experiență interesantă la nivel internațional, cu un număr mare de meciuri și goluri în competițiile europene. Este posibil ca la 37 de ani, după ce a jucat în Qatar și Bulgaria, să i se deschidă porțile din Serie C”, au notat jurnaliștii publicației amintite anterior.

Echipa italiană Taranto a încheiat sezonul trecut de Serie C pe locul al 11-lea și nu a reușit să se califice în play-off-ul de promovare pentru Serie B, competiție care este transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
9:24

VIDEOFanii lui Al-Hilal au scandat numele lui Lionel Messi în faţa lui Neymar! Cum a putut reacţiona starul brazilian

9:19

„A spus DA!” L’Equipe anunță că PSG a bătut palma cu înlocuitorul lui Kylian Mbappe! Lovitura pe care o dă Nasser Al-Khelaifi

8:47

Meciul Mike Tyson – Jake Paul a fost amânat. Probleme pentru fostul mare campion

8:42

„L-am studiat!” Mihai Stoica, verdict despre atacantul surpriză propus la FCSB. Decizia luată alături de Gigi Becali

8:18

„Spectacol mare de tot!” Marcel Răducanu a dezvăluit ce nebunie va fi dacă Borussia Dortmund câștigă finala Champions League

0:17

Cristiano Ronaldo a încheiat sezonul fără niciun trofeu câştigat! Al Nassr, învinsă dramatic de Al Hilal în finala Cupei Regelui

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și