Închide meniul

UTA continuă să facă transferuri! Echipa lui Mircea Rednic a adus al 18-lea jucător în această vară

Alex Masgras Publicat: 17 august 2023, 12:59

Reclamă
UTA continuă să facă transferuri! Echipa lui Mircea Rednic a adus al 18-lea jucător în această vară

UTA continuă să facă transferuri

Aleksandar Vucenovic / Facebook UTA Arad

UTA continuă să facă transferuri! Echipa lui Mircea Rednic a adus al 18-lea jucător în această vară. Atacantul Aleksandar Vucenovic, în vârstă de 25 de ani, este noul atacant al arădenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Austriacul a evoluat ultima oară pentru formaţia Paralimniou, formaţie din liga a doua din Cipru. El a semnat cu „Bătrâna Doamnă” un contract valabil pe următoarele două sezoane şi a devenit al 18-lea jucător adus de arădeni în această vară.

UTA continuă să facă transferuri! Echipa lui Mircea Rednic a adus al 18-lea jucător în această vară

„UTA și atacantul austriac Aleksandar Vucenovic au ajuns astăzi la un acord asupra unui contract valabil pentru următoarele două sezoane.

Atacantul în vârstă de 25 de ani, născut pe 10 octombrie 1997, măsoară 1.88 m și vine din Cipru, de la EN Paralimniou. În sezonul trecut din prima ligă cipriotă a evoluat în 36 de jocuri, a înscris 9 goluri și a oferit 3 pase decisive, iar în două jocuri din Cupa Ciprului, a punctat o dată.

Crescut la juniorii celor de la ASK Wilhelmsburg, a mai trecut în carieră pe la St. Pölten(Austria), SKF Sered(Serbia), FC Haka(Finlanda) și Zeljeznicar(Bosnia și Herțegovina).

Reclamă

Bun venit, Aleksandar și cât mai multe goluri în tricoul roș-alb!”, au anunţat arădenii pe uta-arad.ro.

Pentru UTA Arad urmează meciul de pe stadionul Ion Oblemenco împotriva Universităţii Craiova. După primele patru etape, echipa lui Mircea Rednic are patru puncte. În ultimul meci a obţinut şi prima victorie a sezonului, pe teren propriu, cu Poli Iaşi, scor 1-0.

Claudiu Keșeru este gata de o nouă provocare. Atacantul poate ajunge în Serie C

Potrivit informațiilor oferite de tuttoc.com, formația italiană Taranto, din a 3-a divizie a fotbalului italian, s-a interesat de serviciile atacantului român. Oficialii respectivului club îl vad pe Keșeru drept un fotbalist cu mare experiență, atât la nivel de club, cât și la nivel internațional.

Reclamă 4 / 0/3

„Un atacant cu o experiență interesantă la nivel internațional, cu un număr mare de meciuri și goluri în competițiile europene. Este posibil ca la 37 de ani, după ce a jucat în Qatar și Bulgaria, să i se deschidă porțile din Serie C”, au notat jurnaliștii publicației amintite anterior.

Echipa italiană Taranto a încheiat sezonul trecut de Serie C pe locul al 11-lea și nu a reușit să se califice în play-off-ul de promovare pentru Serie B, competiție care este transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 16:00 LIVE VIDEOCalificările din Formula 3 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” Vezi toate știrile
Citește și