Închide meniul

Claudiu Keșeru este gata de o nouă provocare. Unde poate ajunge atacantul care s-a despărțit de UTA Arad

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 6 august 2023, 16:42

Claudiu Keșeru este gata de o nouă provocare. Unde poate ajunge atacantul care s-a despărțit de UTA Arad

Claudiu Keșeru este gata de o nouă provocare

Claudiu Keșeru, în tricoul celor de la UTA Arad / Hepta

Claudiu Keșeru este gata de o nouă provocare. Atacantul care s-a despărțit recent de UTA Arad este aproape să semneze cu o nouă echipă. Destinația este una surprinzătoare pentru fotbalistul trecut și pe la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul fotbalistului a fost reziliat, pe cale amiabilă, după ce s-a zvonit că fotbalistul a intrat pe „lista neagră” a tehnicianului Mircea Rednic, care pregătește în prezent formația arădeană. În tricoul lui UTA, în sezonul trecut, Keșeru a marcat de 6 ori și a oferit 2 pase decisive în 33 de partide.

Claudiu Keșeru este gata de o nouă provocare. Atacantul poate ajunge în Serie C

Potrivit informațiilor oferite de tuttoc.com, formația italiană Taranto, din a 3-a divizie a fotbalului italian, s-a interesat de serviciile atacantului român. Oficialii respectivului club îl vad pe Keșeru drept un fotbalist cu mare experiență, atât la nivel de club, cât și la nivel internațional.

„Un atacant cu o experiență interesantă la nivel internațional, cu un număr mare de meciuri și goluri în competițiile europene. Este posibil ca la 37 de ani, după ce a jucat în Qatar și Bulgaria, să i se deschidă porțile din Serie C”, au notat jurnaliștii publicației amintite anterior.

Echipa italiană Taranto a încheiat sezonul trecut de Serie C pe locul al 11-lea și nu a reușit să se califice în play-off-ul de promovare pentru Serie B, competiție care este transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă

Echipa este antrenată de Ezio Capuano, care are o experiență vastă în pregătirea formațiilor din eșaloanele inferioare ale italiei. Formația pregătită de acesta are un lot cotat la 3,56 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Un lucru interesant este că toți fotbaliștii din lotul formației sunt italieni .Cel mai scump jucător din lotul celor de la Taranto Este Gianmarco Vannucchi, un portar de 28 de ani care are în palmares un titlu de campion în Serie A, din perioada în care se afla la Juventus Torino.

Claudiu Keșeru, aproape de al 11-lea club al carierei

Claudiu Keșeru ar semna cu al 11-lea club din carieră, în situația în care s-ar alătura lotului lui Ezio Capuano. În cariera sa, atacantul a jucat pentru Bihor Oradea, Nantes, St. Seurin, Tours, Angers, Bastia, FCSB, Al-Gharafa, Ludogorets și UTA Arad.

Reclamă 4 / 0/3

Cele mai mari succese pe plan intern le-a avut în tricoul celor de la FCSB. Alături de actuala vicecampioană a câștigat două titluri de campion, dar și o Cupă a Ligii. A reușit să marcheze 33 de goluri și să ofere 12 pase decisive în 67 de meciuri jucate în tricoul „roș-albastru”

Totuși, cele mai mari succese din carieră le-a cunoscut în tricoul celor de la Ludogorets, în Bulgaria. Alături de formația de la sudul Dunării a reușit să câștige 6 titluri de campion și două Supercupe ale Bulgariei. De asemenea, a câștigat titlul de golgheter în campionatul bulgar de 3 ori.

Pentru echipa din Razgrad a reușit să marcheze 139 de goluri și să ofere 44 de pase decisive în 243 de meciuri. În prezent este cotat la 300.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2014, atunci când valora 4 milioane de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și