Închide meniul

Ladislau Boloni, rezultat uriaș cu Metz! Echipa antrenorului român a remizat dramatic cu Marseille

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2023, 9:52

Reclamă
Ladislau Boloni, rezultat uriaș cu Metz! Echipa antrenorului român a remizat dramatic cu Marseille

Ladislau Boloni, rezultat uriaș cu Metz!

Ladislau Boloni, în timpul unui meci pe banca lui Metz/ Profimedia

Ladislau Boloni a obținut un rezultat uriaș în Franța, alături de echipa sa, Metz. Trupa tehnicianului român a remizat pe teren propriu cu Marseille, scor 2-2, într-un meci din etapa a doua de Ligue 1. Metz a evoluat în inferioritate numerică timp de mai bine de jumătate de oră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Metz a obținut astfel primul punct din acest sezon de Ligue 1. No-promovata antrenată de Ladislau Boloni a fost învinsă categoric în prima etapă, scor 1-5.

Ladislau Boloni, rezultat uriaș cu Metz! Echipa antrenorului român a remizat cu Marseille

Olympique a deschis scorul pe stadionul Saint-Symphorien, printr-un jucător de 18 ani Emran Soglo, care a devenit al doilea cel mai tânăr marcator al lui O.M. în Ligue 1. Metz a reacţionat, însă fără să înscrie, iar în minutul 59 a rămas în zece jucători, după eliminarea lui Aboubacar Lo.

Bölöni a regândit totul şi echipa sa a reuşit să egaleze în minutul 65, prin Cheikh Sabaly. Chiar dacă juca în zece, tot Metz a marcat în minutul 71, prin Georges Mikautadze, şi a preluat conducerea pe tabelă. Golul egalizator al oaspeţilor a venit în minutul 81, de la Vitinha, şi partida s-a încheiat 2-2.

După meci, Ladislua Boloni a oferit și prima reacție. Antrenorul român a declarat că Marseille a fost un adversar foarte dificil, însă și-a felicitat echipa pentru jocul prestat.

Reclamă

„Marseille este Marseille, cu mulţi jucători buni, eficienţi. O bestie rănită de greci (n.r. – referire la eliminarea din Liga Campionilor în faţa celor de la Panathinaikos). Au avut ocazii, au lovit bara de trei ori. Noi ne-am crescut nivelul în raport cu Rennes.

Dorinţa şi starea de spirit ne-a permis să câştigăm un punct. Dar totuşi a existat frustrare că am fost egalaţi. Agresivitatea, îndrăzneala dă o altă atitudine. Dacă e să fiu realist şi drăguţ, pot să spun că Marseille a dominat. Dar contează mai puţin, fotbalul se joacă 90 de minute şi poate exista un sentiment de amărăciune că am fost egalaţi pe final”, a spus Boloni, citat de news.ro.

Ladislau Boloni și-a prelungit contractul cu Metz

Ladislau Boloni și-a prelungit contractul cu Metz. Tehnicianul care a promovat echipa în Ligue 1 a primit toată încrederea din partea conducerii, care a decis să îi prelungească contractul.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa pregătită de Boloni a promovat în Ligue 1, după ce a terminat sezonul trecut pe locul al 2-lea în Ligue 2. Formația a urcat în primul eșalon al fotbalului francez alături de cei de la La Havre, care au terminat sezonul pe primul loc în campionat.

Conducerea clubului din Hexagon a decis să îi prelungească contractul lui Ladislau Boloni, după ce românul a dus-o pe Metz în Ligue 1, după un sezon de succes în Ligue 2. Înțelegerea inițială expira la data de 30 iunie 2024, dar acum, contractul lui Boloni a fost prelungit până în 2025.

Potrivit informațiilor oferite de republicain-lorrain.fr, românul a acceptat deja oferta conducerii și așteaptă să debuteze în noul sezon de Ligue 1. Metz va juca prima etapă din campionatul francez pe data de 13 august, de la ora 18:00, în deplasare, împotriva celor de la Rennes, echipă care a fost pregătită de tehnicianul român în perioada 2003-2006.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 LIVE TEXTFarul – Universitatea Craiova 3-1. Louis Munteanu a reuşit „dubla”! Mitriţă a redus din diferenţă din penalty 21:37 Faza serii, după ce Universitatea Craiova l-a omagiat pe Ion Oblemenco. Ce s-a întâmplat cu un tricou cu chipul legendei 21:24 NEWS ALERTDan Şucu a bătut palma cu noul antrenor al Rapidului! Când va fi făcut anunţul oficial. Lovitură de proporţii dată de giuleşteni 21:20 LIVE VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia şi Germania – Suedia se joacă ACUM 20:17 Veste uriaşă pentru Simona Halep! Anunţul primit cu două luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 19:57 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (miercuri, 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident Vezi toate știrile
Citește și