Închide meniul

Ladislau Boloni, rezultat uriaș cu Metz! Echipa antrenorului român a remizat dramatic cu Marseille

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2023, 9:52

Ladislau Boloni, rezultat uriaș cu Metz! Echipa antrenorului român a remizat dramatic cu Marseille

Ladislau Boloni, rezultat uriaș cu Metz!

Ladislau Boloni, în timpul unui meci pe banca lui Metz/ Profimedia

Ladislau Boloni a obținut un rezultat uriaș în Franța, alături de echipa sa, Metz. Trupa tehnicianului român a remizat pe teren propriu cu Marseille, scor 2-2, într-un meci din etapa a doua de Ligue 1. Metz a evoluat în inferioritate numerică timp de mai bine de jumătate de oră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Metz a obținut astfel primul punct din acest sezon de Ligue 1. No-promovata antrenată de Ladislau Boloni a fost învinsă categoric în prima etapă, scor 1-5.

Ladislau Boloni, rezultat uriaș cu Metz! Echipa antrenorului român a remizat cu Marseille

Olympique a deschis scorul pe stadionul Saint-Symphorien, printr-un jucător de 18 ani Emran Soglo, care a devenit al doilea cel mai tânăr marcator al lui O.M. în Ligue 1. Metz a reacţionat, însă fără să înscrie, iar în minutul 59 a rămas în zece jucători, după eliminarea lui Aboubacar Lo.

Bölöni a regândit totul şi echipa sa a reuşit să egaleze în minutul 65, prin Cheikh Sabaly. Chiar dacă juca în zece, tot Metz a marcat în minutul 71, prin Georges Mikautadze, şi a preluat conducerea pe tabelă. Golul egalizator al oaspeţilor a venit în minutul 81, de la Vitinha, şi partida s-a încheiat 2-2.

După meci, Ladislua Boloni a oferit și prima reacție. Antrenorul român a declarat că Marseille a fost un adversar foarte dificil, însă și-a felicitat echipa pentru jocul prestat.

Reclamă

„Marseille este Marseille, cu mulţi jucători buni, eficienţi. O bestie rănită de greci (n.r. – referire la eliminarea din Liga Campionilor în faţa celor de la Panathinaikos). Au avut ocazii, au lovit bara de trei ori. Noi ne-am crescut nivelul în raport cu Rennes.

Dorinţa şi starea de spirit ne-a permis să câştigăm un punct. Dar totuşi a existat frustrare că am fost egalaţi. Agresivitatea, îndrăzneala dă o altă atitudine. Dacă e să fiu realist şi drăguţ, pot să spun că Marseille a dominat. Dar contează mai puţin, fotbalul se joacă 90 de minute şi poate exista un sentiment de amărăciune că am fost egalaţi pe final”, a spus Boloni, citat de news.ro.

Ladislau Boloni și-a prelungit contractul cu Metz

Ladislau Boloni și-a prelungit contractul cu Metz. Tehnicianul care a promovat echipa în Ligue 1 a primit toată încrederea din partea conducerii, care a decis să îi prelungească contractul.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa pregătită de Boloni a promovat în Ligue 1, după ce a terminat sezonul trecut pe locul al 2-lea în Ligue 2. Formația a urcat în primul eșalon al fotbalului francez alături de cei de la La Havre, care au terminat sezonul pe primul loc în campionat.

Conducerea clubului din Hexagon a decis să îi prelungească contractul lui Ladislau Boloni, după ce românul a dus-o pe Metz în Ligue 1, după un sezon de succes în Ligue 2. Înțelegerea inițială expira la data de 30 iunie 2024, dar acum, contractul lui Boloni a fost prelungit până în 2025.

Potrivit informațiilor oferite de republicain-lorrain.fr, românul a acceptat deja oferta conducerii și așteaptă să debuteze în noul sezon de Ligue 1. Metz va juca prima etapă din campionatul francez pe data de 13 august, de la ora 18:00, în deplasare, împotriva celor de la Rennes, echipă care a fost pregătită de tehnicianul român în perioada 2003-2006.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și