Închide meniul

Ladislau Boloni și-a prelungit contractul cu Metz. Conducerea clubului și-a pus încrederea în antrenor

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 6 august 2023, 19:34

Ladislau Boloni și-a prelungit contractul cu Metz. Conducerea clubului și-a pus încrederea în antrenor

Ladislau Boloni și-a prelungit contractul cu Metz.

Ladislau Boloni / Profimediaimages

Ladislau Boloni și-a prelungit contractul cu Metz. Tehnicianul care a promovat echipa în Ligue 1 a primit toată încrederea din partea conducerii, care a decis să îi prelungească contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa pregătită de Boloni a promovat în Ligue 1, după ce a terminat sezonul trecut pe locul al 2-lea în Ligue 2. Formația a urcat în primul eșalon al fotbalului francez alături de cei de la La Havre, care au terminat sezonul pe primul loc în campionat.

Ladislau Boloni și-a prelungit contractul cu Metz. „Loți”, încă 2 ani alături de echipă

Conducerea clubului din Hexagon a decis să îi prelungească contractul lui Ladislau Boloni, după ce românul a dus-o pe Metz în Ligue 1, după un sezon de succes în Ligue 2. Înțelegerea inițială expira la data de 30 iunie 2024, dar acum, contractul lui Boloni a fost prelungit până în 2025.

Potrivit informațiilor oferite de republicain-lorrain.fr, românul a acceptat deja oferta conducerii și așteaptă să debuteze în noul sezon de Ligue 1. Metz va juca prima etapă din campionatul francez pe data de 13 august, de la ora 18:00, în deplasare, împotriva celor de la Rennes, echipă care a fost pregătită de tehnicianul român în perioada 2003-2006.

Ladislau Boloni a ajuns la Metz în luna iunie a anului 2022, imediat după ce formația a retrogratat în eșalonul secund al fotbalului francez. Chiar dacă a început ultimul sezon cu stângul, echipa lui Boloni a reușit să termine campionatul pe poziția secundă, în Ligue 2, după ce a reușit să strângă 25 de rezultate pozitive la rând.

Reclamă

De-a lungul carierei de antrenor, Ladislau Boloni le-a pregătit pe: Nancy, Sporting, Rennes, Monaco, Al-Jazira, Standard Liee, Al-Wahda, Lens, PAOK Salonic, Al-Khor, Ittihad Club, Royal Antwerp, KAA Gent și pe Panathinaikos. De asemenea a fost selecționerul echipei naționale a României în perioada iulie 2000 – iunie 2001.

În cariera de fotbalist a jucat pentru ASA Tg Mureș, Steaua București, Jet Wavre, US Creteil și US Orleans. S-a retras din activitatea de jucător în anul 1992.

Ladislau Boloni pune presiune pe Edi Iordănescu

„Am urmărit rezultatele echipei naționale a României, cred că sunt rezultate bune. Nu vreau să ating pe nimeni, dar la grupă pe care o avem trebuie să te califici. Eu nu știam această grupă, când eram în discuții cu FRF. Ai o posibilitate deosebită pentru formarea unei idei ambițioase și pentru a relansa echipa națională.

Reclamă 4 / 0/3

Este un moment extrem de favorabil, hai să fim serioși, suntem condamnați să ne calificăm. Dacă eram cu Anglia în grupă, mai discutam. Dacă Israelul sau Kosovo sunt adversari puternici, atunci nu suntem capabili sau nu suntem ambițioși. Cum să nu ne calificăm? Doamne, iartă-mă!

Trebuie să vă contrazic, hai să fim serioși, Elveția nu este între primele șase echipe ale Europei. Sunt Anglia, Portugalia, Spania, Franța, Italia, Germania. Apoi putem să vorbim despre nordici, Suedia, apoi Croația.

După părerea mea, Elveția este o echipă de mâna a doua în Europa. Dar elvețienii au o politică bine pusă la punct, de vreo 20 de ani. Când am fost la Rennes, am vorbit cu Alex Frei despre cum au ajuns să crească fotbalul elvețian. Elveția are doar echipa națională. Echipele de club n-au avut performanțe deosebite.

Eu nu știu cum a fost scos punctul din Elveția, dar felicitări pentru rezultat. Până la urmă, asta contează„, a spus Ladislau Boloni la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia Vezi toate știrile
Citește și