Închide meniul

Al Hilal, o nouă lovitură după transferul lui Neymar. Un star din Premier League se va alătura echipei din Arabia Saudită

Alex Ioniță Publicat: 19 august 2023, 19:05

Reclamă
Al Hilal, o nouă lovitură după transferul lui Neymar. Un star din Premier League se va alătura echipei din Arabia Saudită

Al Hilal, o nouă lovitură după transferul lui Neymar

Aleksandar Mitrovic și Harry Maguire, într-un meci / Profimediaimages

Al Hilal, o nouă lovitură după transferul lui Neymar. Formația din Arabia Saudită a reușit să aducă un nou star la echipă, după ce l-au transferat deja pe Neymar, jucător care a fost cumpărat de la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii clubului saudit urmează să oficializeze transferul lui Aleksandar Mitrovic, un atacant de 28 de ani cu șase sezoane petrecute în tricoul celor de la Fulham. Acesta a fost cumpărat pentru o sumă impresionantă.

Al Hilal, o nouă lovitură după transferul lui Neymar. Aleksandar Mitrovic, noul atacant al formației Saudite

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, oficialii lui Al Hilal l-au transferat pe Aleksandar Mitrovic de la Fulham, pentru o sumă mai mare de 50 de milioane de euro. Acesta a semnat un contract valabil pe 3 ani și umează să facă vizita medicală. Anunțul a fost făcut pe pagina acestuia de Twitter.

Atacantul a reușit să marcheze 111 goluri în 206 meciuri pentru Fulham. Acesta a ajuns pe Craven Cottage în luna ianuarie 2018, după ce a fost cumpărat de la Newcastle pentru suma de 25 de milioane de euro.

Reclamă

De asemenea, atacantul este component al echipei naționale a Serbiei, fiind unul dintre cei mai importanți jucători din țara sa. În 81 de partide jucate pentru selecționata țării sale a reușit să marcheze 52 de goluri.

În momentul de față, jucătorul de 28 de ani este cotat la suma de 28 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa a mai jucat pentru Partizan Belgrad, Teleoptik, Anderlecht, Newcastle și Fulham.

În această vară, oficialii lui Al Hilal au investit nu mai puțin de 350 de milioane de euro în transferuri. Aceștia au reușit o campanie de mercato de-a dreptul impresionantă. La formația saudită au sosit, în această vară următorii fotbaliști: Neymar, Malcom, Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic, Kalidou Koulibaly, Yassine Bounou și Aleksandar Mitrovic.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe a refuzat oferta de milioane de la Al Hilal

Kylian Mbappe a refuzat oferta de milioane de la Al Hilal! Starul de la PSG nu a vrut să poarte negocieri cu oficialii saudiţi, în ciuda faptului că aceştia au mers în Paris pentru transferul campionului mondial.

Fabrizio Romano a anunțat că Kylian Mbappe este decis să nu poarte negocieri cu oficialii de la Al Hilal. Nici măcar salariul de 200 de milioane de euro, plus bonusuri de alte câteva sute de milioane, nu îl încântă pe starul de la PSG, care nu-şi doreşte un transfer în Golf, în această vară.

Kylian Mbappe a decis să nu poarte negocieri cu oficialii de la Al Hilal. Nici măcar salariul de 200 de milioane de euro, plus bonusuri de alte câteva sute de milioane, nu l-au încântat pe starul de la PSG.

Asta în ciuda eforturilor depuse de oficialii de Al Hilal. Saudiţii au zburat la Paris pentru a purta negocieri cu cei de la PSG, care era de acord cu transferul lui Kylian Mbappe în Arabia Saudită.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și