Închide meniul

Al Hilal, o nouă lovitură după transferul lui Neymar. Un star din Premier League se va alătura echipei din Arabia Saudită

Alex Ioniță Publicat: 19 august 2023, 19:05

Reclamă
Al Hilal, o nouă lovitură după transferul lui Neymar. Un star din Premier League se va alătura echipei din Arabia Saudită

Al Hilal, o nouă lovitură după transferul lui Neymar

Aleksandar Mitrovic și Harry Maguire, într-un meci / Profimediaimages

Al Hilal, o nouă lovitură după transferul lui Neymar. Formația din Arabia Saudită a reușit să aducă un nou star la echipă, după ce l-au transferat deja pe Neymar, jucător care a fost cumpărat de la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii clubului saudit urmează să oficializeze transferul lui Aleksandar Mitrovic, un atacant de 28 de ani cu șase sezoane petrecute în tricoul celor de la Fulham. Acesta a fost cumpărat pentru o sumă impresionantă.

Al Hilal, o nouă lovitură după transferul lui Neymar. Aleksandar Mitrovic, noul atacant al formației Saudite

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, oficialii lui Al Hilal l-au transferat pe Aleksandar Mitrovic de la Fulham, pentru o sumă mai mare de 50 de milioane de euro. Acesta a semnat un contract valabil pe 3 ani și umează să facă vizita medicală. Anunțul a fost făcut pe pagina acestuia de Twitter.

Atacantul a reușit să marcheze 111 goluri în 206 meciuri pentru Fulham. Acesta a ajuns pe Craven Cottage în luna ianuarie 2018, după ce a fost cumpărat de la Newcastle pentru suma de 25 de milioane de euro.

Reclamă

De asemenea, atacantul este component al echipei naționale a Serbiei, fiind unul dintre cei mai importanți jucători din țara sa. În 81 de partide jucate pentru selecționata țării sale a reușit să marcheze 52 de goluri.

În momentul de față, jucătorul de 28 de ani este cotat la suma de 28 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa a mai jucat pentru Partizan Belgrad, Teleoptik, Anderlecht, Newcastle și Fulham.

În această vară, oficialii lui Al Hilal au investit nu mai puțin de 350 de milioane de euro în transferuri. Aceștia au reușit o campanie de mercato de-a dreptul impresionantă. La formația saudită au sosit, în această vară următorii fotbaliști: Neymar, Malcom, Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic, Kalidou Koulibaly, Yassine Bounou și Aleksandar Mitrovic.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe a refuzat oferta de milioane de la Al Hilal

Kylian Mbappe a refuzat oferta de milioane de la Al Hilal! Starul de la PSG nu a vrut să poarte negocieri cu oficialii saudiţi, în ciuda faptului că aceştia au mers în Paris pentru transferul campionului mondial.

Fabrizio Romano a anunțat că Kylian Mbappe este decis să nu poarte negocieri cu oficialii de la Al Hilal. Nici măcar salariul de 200 de milioane de euro, plus bonusuri de alte câteva sute de milioane, nu îl încântă pe starul de la PSG, care nu-şi doreşte un transfer în Golf, în această vară.

Kylian Mbappe a decis să nu poarte negocieri cu oficialii de la Al Hilal. Nici măcar salariul de 200 de milioane de euro, plus bonusuri de alte câteva sute de milioane, nu l-au încântat pe starul de la PSG.

Asta în ciuda eforturilor depuse de oficialii de Al Hilal. Saudiţii au zburat la Paris pentru a purta negocieri cu cei de la PSG, care era de acord cu transferul lui Kylian Mbappe în Arabia Saudită.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și