Închide meniul

Kylian Mbappe, avertizat de o legendă de la Real Madrid, dacă va prelungi cu PSG: „Va arăta că joacă teatru pentru bani”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 august 2023, 14:03

Kylian Mbappe, avertizat de o legendă de la Real Madrid, dacă va prelungi cu PSG: „Va arăta că joacă teatru pentru bani

Kylian Mbappe, avertizat de o legendă de la Real Madrid

Kylian Mbappe / Profimedia

Kylian Mbappe, avertizat de o legendă de la Real Madrid, dacă va prelungi cu PSG. Starul francez a revenit în lotul echipei lui Luis Enrique, după ce a fost exclus timp de aproape o lună, pentru că a refuzat să prelungească contractul cu formaţia de pe Parc des Princes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG nu a renunţat la ideea de a îi prelungi contractul lui Mbappe, pentru a nu îl pierde gratis vara viitoare. Real Madrid rămâne principala destinaţie a atacantului de 24 de ani vara viitoare, dar un fost jucător al madrilenilor îl avertizează pe Mbappe.

Kylian Mbappe, avertizat de o legendă de la Real Madrid, dacă va prelungi cu PSG: „Va arăta că joacă teatru pentru bani”

Chiar dacă, în acest moment, pare un scenariu greu de crezut, Mbappe este avertizat în cazul în care se va răzgândi. Guti, fostul jucător al celor de la Real Madrid, îl doreşte pe francez la echipa de pe Santiago Bernabeu, dar îl sfătuieşte să nu forţeze nota.

Guti crede că Real Madrid nu îşi permite să îi închidă uşa unui astfel de jucător, dar dacă Mbappe va prelungi contractul cu PSG, fosta sa echipă se va reorienta către Erling Haaland:

„Vreau ca Mbappe să joace la Real Madrid. Real nu îşi poate permite luxul de a închide uşa unui asemenea jucător. Dar dacă Mbappe îşi prelungeşte contractul cu PSG, atunci va arăta că joacă teatru pentru bani. Dacă asta se va întâmpla, atunci Real Madrid îşi va îndrepta atenţia către Erling Haaland”, a spus Guti, citat de goal.com.

Reclamă

Kylian Mbappe s-a întors la antrenamentele lui PSG! Nasser Al-Khelaifi l-a urmărit de la marginea terenului

Kylian Mbappe s-a întors la antrenamentele lui PSG! Campioana din Ligue 1 a remizat sâmbătă seară în prima etapă a noului sezon în meciul de pe teren propriu cu Lorient, scor 0-0.

După acest rezultat, Kylian Mbappe a fost reprimit în lotul lui PSG. Parizienii au anunţat duminică dimineaţă că Mbappe se întoarce la antrenamente, după discuţiile pozitive dintre jucător şi conducerea clubului care au avut loc înaintea meciului cu Lorient. Contul oficial de Twitter al parizienilor a postat mai multe fotografii de la sesiunea de pregătire a campioanei Franţei.

În imagini apare şi Mbappe, care a fost reprimit de coechipierii săi cu zâmbetul pe buze. Starul francez a primit „botezul”, după care a început antrenamentul.

Reclamă 4 / 0/3

Interesant este faptul că antrenamentul de astăzi a fost urmărit de pe margine şi de Nasser Al-Khelaifi. Preşedintele lui PSG a urmărit antrenamentul alături de Luis Campos, consilierul său din cadrul clubului.

Cei de la L’Equipe au anunţat încă de duminică la prânz că Nasser Al-Khelaifi a mers în vestiarul lui PSG pentru a le transmite personal faptul că Mbappe nu va pleca de la echipă şi că Luis Enrique se va baza pe serviciile sale în acest sezon.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și