Închide meniul

Unirea Dej – Steaua 2-6! Echipa lui Daniel Opriţa a obţinut prima victorie din acest sezon de Liga 2

Alex Masgras Publicat: 20 august 2023, 14:11

Reclamă
Unirea Dej – Steaua 2-6! Echipa lui Daniel Opriţa a obţinut prima victorie din acest sezon de Liga 2

Unirea Dej - Steaua 2-6

Daniel Opriţa, antrenor Steaua / Hepta

Unirea Dej – Steaua 2-6! Echipa lui Daniel Opriţa a obţinut prima victorie din acest sezon de Liga 2 la capătul unui meci cu opt goluri marcate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primele două etape, Steaua înregistrase două rezultate de egalitate. Mai întâi a remizat la Târgovişte, cu Chindia, scor 1-1, după care a repetat acelaşi scor şi în meciul cu Metaloglobus, de la Mioveni.

Unirea Dej – Steaua 2-6! Echipa lui Daniel Opriţa a obţinut prima victorie din acest sezon de Liga 2

Steaua a deschis repede scorul prin Chipirliu, care a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 7 al partidei. Atacantul steliştilor a făcut dubla în minutul 30, iar la pauză s-a intrat cu 2-0 în favoarea oaspeţilor.

Repriza secundă a partidei de la Dej a venit cu alte şase goluri. Primul gol a fost marcat tot de Steaua, de Boiciuc, în minutul 68, la doar cinci minute de la introducerea sa în teren. În minutul 73, Piftor a redus din diferenţă şi a marcat primul gol pentru Dej.

Enceanu a refăcut diferenţa de trei goluri în minutul 84, dar Dej a punctat din nou un minut mai târziu, prin Chira.

Reclamă

În prelungiri, echipa lui Daniel Opriţa a mai marcat de două ori. Ilie şi Raicu au stabilit scorul final în minutele 90+2, respectiv 90+4.

Steaua a ajuns pe locul 5, cu 5 puncte, în timp ce Unirea Dej se află pe locul 14, cu 3 puncte. Pentru Steaua urmează meciul cu CSM Alexandria, în timp ce Unirea Dej va juca etapa viitoare pe terenul celor de la CSM Slatina.

Daniel Opriţa, un car de nervi după Steaua – Metaloglobus 1-1: „Maniera de arbitraj a fost șmecherească”

Etapa trecută, la finalul meciului de la Mioveni, Daniel Opriţa a fost deranjat de maniera de arbitraj a „centralului” Cristian Moldoveanu, pe care a numit-o „şmecherească”.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce să lipsească? Golul! Ocazii am avut, foarte multe. Se pare că astăzi am fost relaxați. N-am tratat serios meciul. Am adus mingea la finalizare și am tratat fazele foarte ușor.

Le-am zis că nu trebuie să stăm în 1-0, că trebuie să facem 2 sau 3-0. Prinzi un arbitru cum am prins azi, care îți face ce-ți face… n-ai ce să mai faci.

Nu vorbesc neapărat de penalty. Eu zic că portarul a dat primul în minge, el a fost faultat, la el în 6 metri. Maniera de arbitraj a fost șmecherească. O cunosc și eu că am jucat fotbal și știu ce înseamnă. Să întrerupi jocul, să nu lași avantaj. Lucruri mărunte, dar care te enervează.

Sper să nu mă mai întâlnesc cu acest arbitru”, a declarat Daniel Opriţa, la finalul meciului Steaua – Metaloglobus, potrivit AS47.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova: „Nu m-a ascultat! Am spus cineva trebuia exclus!” 16:43 SUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda LIVE VIDEO (17:20) în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu Vezi toate știrile
Citește și