Închide meniul

Unirea Dej – Steaua 2-6! Echipa lui Daniel Opriţa a obţinut prima victorie din acest sezon de Liga 2

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 20 august 2023, 14:11

Unirea Dej – Steaua 2-6! Echipa lui Daniel Opriţa a obţinut prima victorie din acest sezon de Liga 2

Unirea Dej - Steaua 2-6

Daniel Opriţa, antrenor Steaua / Hepta

Unirea Dej – Steaua 2-6! Echipa lui Daniel Opriţa a obţinut prima victorie din acest sezon de Liga 2 la capătul unui meci cu opt goluri marcate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primele două etape, Steaua înregistrase două rezultate de egalitate. Mai întâi a remizat la Târgovişte, cu Chindia, scor 1-1, după care a repetat acelaşi scor şi în meciul cu Metaloglobus, de la Mioveni.

Unirea Dej – Steaua 2-6! Echipa lui Daniel Opriţa a obţinut prima victorie din acest sezon de Liga 2

Steaua a deschis repede scorul prin Chipirliu, care a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 7 al partidei. Atacantul steliştilor a făcut dubla în minutul 30, iar la pauză s-a intrat cu 2-0 în favoarea oaspeţilor.

Repriza secundă a partidei de la Dej a venit cu alte şase goluri. Primul gol a fost marcat tot de Steaua, de Boiciuc, în minutul 68, la doar cinci minute de la introducerea sa în teren. În minutul 73, Piftor a redus din diferenţă şi a marcat primul gol pentru Dej.

Enceanu a refăcut diferenţa de trei goluri în minutul 84, dar Dej a punctat din nou un minut mai târziu, prin Chira.

Reclamă

În prelungiri, echipa lui Daniel Opriţa a mai marcat de două ori. Ilie şi Raicu au stabilit scorul final în minutele 90+2, respectiv 90+4.

Steaua a ajuns pe locul 5, cu 5 puncte, în timp ce Unirea Dej se află pe locul 14, cu 3 puncte. Pentru Steaua urmează meciul cu CSM Alexandria, în timp ce Unirea Dej va juca etapa viitoare pe terenul celor de la CSM Slatina.

Daniel Opriţa, un car de nervi după Steaua – Metaloglobus 1-1: „Maniera de arbitraj a fost șmecherească”

Etapa trecută, la finalul meciului de la Mioveni, Daniel Opriţa a fost deranjat de maniera de arbitraj a „centralului” Cristian Moldoveanu, pe care a numit-o „şmecherească”.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce să lipsească? Golul! Ocazii am avut, foarte multe. Se pare că astăzi am fost relaxați. N-am tratat serios meciul. Am adus mingea la finalizare și am tratat fazele foarte ușor.

Le-am zis că nu trebuie să stăm în 1-0, că trebuie să facem 2 sau 3-0. Prinzi un arbitru cum am prins azi, care îți face ce-ți face… n-ai ce să mai faci.

Nu vorbesc neapărat de penalty. Eu zic că portarul a dat primul în minge, el a fost faultat, la el în 6 metri. Maniera de arbitraj a fost șmecherească. O cunosc și eu că am jucat fotbal și știu ce înseamnă. Să întrerupi jocul, să nu lași avantaj. Lucruri mărunte, dar care te enervează.

Sper să nu mă mai întâlnesc cu acest arbitru”, a declarat Daniel Opriţa, la finalul meciului Steaua – Metaloglobus, potrivit AS47.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și